Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Paistetut sinappisilakat ja raastevati 21.11.2000

Julkaistu 23.05.2001 12:06

Toimittaja Marita Suontausta

1 kg silakoita
TAI 600 g silakkafileitä
1/2 dl (Dijon)sinappia
1/2 dl makeaa sinappia
1 kananmuna
1/4 tl mustapippurirouhetta
1 dl ruisjauhoja
1/2 tl suolaa
paistamiseen öljyä ja margariinia

1. Perkaa silakat ja fileoi ne halutessasi. Huuhtele tarvittaessa. Valmiita fileitä ei tarvitse huuhdella!
2. Sekoita sinapit, kananmuna ja mustapippurirouhe.
3. Nosta silakat seokseen ja sekoita varovasti. Anna maustua viileässä noin 2 tuntia.
4. Sekoita ruisjauhoihin suola esim. lautasella.
5. Nosta silakat sinapista ja taita kalan muotoon. Kierittele jauhoissa.
6. Kuumenna öljy ja margariini pannulla.
7. Paista kaloja pari minuuttia kummaltakin puolelta.
8. Tarjoa silakat vastapaistettuina perunasoseen kanssa sitruunalohkoilla koristeltuna.

Raastevati


2 punajuurta (tuoretta tai etikka-)
2 porkkanaa
100 g:n pala lanttua raejuustoa
1/2 dl sitruunamehua
1/2 dl vettä
1 rkl öljyä
1 tl hunajaa tai sokeria
ripaus yrttipippurisekoitusta

1. Raasta juurekset hienoksi raasteeksi. Punajuuri kannattaa raastaa viimesenä.
2. Aseta raasteet omiksi raidoiksi vadille.
3. Ripottele pinnalle raejuustoa.
4. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta se raasteen päälle.
5. Anna maustua hetki viileässä.

Lisää aiheesta:

Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissäKyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliinSaksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksenPoista tämä akkulaturi käytöstäNyt iski fetakriisiTyöttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:19
    Viiden jälkeen

    Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissä

  • 18:55
    Linnan juhlat

    Kyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliin

  • 16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • 13:27
    Takaisinvedot

    Poista tämä akkulaturi käytöstä

  • 11:14
    Ruoka

    Nyt iski fetakriisi