Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Paistetut sinappisilakat ja raastevati 21.11.2000

Julkaistu 23.05.2001 12:06

Toimittaja Marita Suontausta

1 kg silakoita
TAI 600 g silakkafileitä
1/2 dl (Dijon)sinappia
1/2 dl makeaa sinappia
1 kananmuna
1/4 tl mustapippurirouhetta
1 dl ruisjauhoja
1/2 tl suolaa
paistamiseen öljyä ja margariinia

1. Perkaa silakat ja fileoi ne halutessasi. Huuhtele tarvittaessa. Valmiita fileitä ei tarvitse huuhdella!
2. Sekoita sinapit, kananmuna ja mustapippurirouhe.
3. Nosta silakat seokseen ja sekoita varovasti. Anna maustua viileässä noin 2 tuntia.
4. Sekoita ruisjauhoihin suola esim. lautasella.
5. Nosta silakat sinapista ja taita kalan muotoon. Kierittele jauhoissa.
6. Kuumenna öljy ja margariini pannulla.
7. Paista kaloja pari minuuttia kummaltakin puolelta.
8. Tarjoa silakat vastapaistettuina perunasoseen kanssa sitruunalohkoilla koristeltuna.

Raastevati


2 punajuurta (tuoretta tai etikka-)
2 porkkanaa
100 g:n pala lanttua raejuustoa
1/2 dl sitruunamehua
1/2 dl vettä
1 rkl öljyä
1 tl hunajaa tai sokeria
ripaus yrttipippurisekoitusta

1. Raasta juurekset hienoksi raasteeksi. Punajuuri kannattaa raastaa viimesenä.
2. Aseta raasteet omiksi raidoiksi vadille.
3. Ripottele pinnalle raejuustoa.
4. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta se raasteen päälle.
5. Anna maustua hetki viileässä.

Lisää aiheesta:

Kärsitkö matkapahoinvoinnista? Yllättävä keino voi helpottaa oloaAkis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimostaPitkään jatkuneella unettomuudella huolestuttavia seurauksia – "Voi olla varhainen varoitusmerkki"Löytyykö jo? Nämä varusteet autossa pitää nyt ollaKertooko ajatusviiva tekoälyn käytöstä? Näin kommentoivat asiantuntijatÄlä tee tätä joulutorttuvirhettä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:09
    Terveys ja hyvinvointi

    Kärsitkö matkapahoinvoinnista? Yllättävä keino voi helpottaa oloa

  • 17:32
    Ruoka

    Akis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimosta

  • 14:15
    Unettomuus

    Pitkään jatkuneella unettomuudella huolestuttavia seurauksia – "Voi olla varhainen varoitusmerkki"

  • 11:33
    Auton varusteet

    Löytyykö jo? Nämä varusteet autossa pitää nyt olla

  • 09:07
    Tekoäly

    Kertooko ajatusviiva tekoälyn käytöstä? Näin kommentoivat asiantuntijat