Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Paistetut sinappisilakat ja raastevati 21.11.2000

Julkaistu 23.05.2001 12:06

Toimittaja Marita Suontausta

1 kg silakoita
TAI 600 g silakkafileitä
1/2 dl (Dijon)sinappia
1/2 dl makeaa sinappia
1 kananmuna
1/4 tl mustapippurirouhetta
1 dl ruisjauhoja
1/2 tl suolaa
paistamiseen öljyä ja margariinia

1. Perkaa silakat ja fileoi ne halutessasi. Huuhtele tarvittaessa. Valmiita fileitä ei tarvitse huuhdella!
2. Sekoita sinapit, kananmuna ja mustapippurirouhe.
3. Nosta silakat seokseen ja sekoita varovasti. Anna maustua viileässä noin 2 tuntia.
4. Sekoita ruisjauhoihin suola esim. lautasella.
5. Nosta silakat sinapista ja taita kalan muotoon. Kierittele jauhoissa.
6. Kuumenna öljy ja margariini pannulla.
7. Paista kaloja pari minuuttia kummaltakin puolelta.
8. Tarjoa silakat vastapaistettuina perunasoseen kanssa sitruunalohkoilla koristeltuna.

Raastevati


2 punajuurta (tuoretta tai etikka-)
2 porkkanaa
100 g:n pala lanttua raejuustoa
1/2 dl sitruunamehua
1/2 dl vettä
1 rkl öljyä
1 tl hunajaa tai sokeria
ripaus yrttipippurisekoitusta

1. Raasta juurekset hienoksi raasteeksi. Punajuuri kannattaa raastaa viimesenä.
2. Aseta raasteet omiksi raidoiksi vadille.
3. Ripottele pinnalle raejuustoa.
4. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta se raasteen päälle.
5. Anna maustua hetki viileässä.

Lisää aiheesta:

Renkaidenvaihto käsillä – vältä tyypilliset virheet!FT: EU pohtii suurta muutosta, joka käytännössä kieltäisi käsidesinYhä useampi opettaa omaa lastaan ajamaan autoa – vanhemmilta erikoisia pyyntöjä autokouluilleKannattaako auto korjauttaa? Tämä on "maaginen luku"Kumpi on oikeasti terveellisempää, näkkileipä vai hapankorppu? Pätkiikö netti? Syy saattaa piillä keittiössä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 12:41
    Autot

    Renkaidenvaihto käsillä – vältä tyypilliset virheet!

  • 12:28
    Terveys ja hyvinvointi

    FT: EU pohtii suurta muutosta, joka käytännössä kieltäisi käsidesin

  • 11:12
    Autokoulu

    Yhä useampi opettaa omaa lastaan ajamaan autoa – vanhemmilta erikoisia pyyntöjä autokouluille

  • 11:02
    Raha

    Kannattaako auto korjauttaa? Tämä on "maaginen luku"

  • 08:18
    Ruoka

    Kumpi on oikeasti terveellisempää, näkkileipä vai hapankorppu?