Päihteiden kanssa kamppaillut Frendit-tähti julkaisee elämäkerran: "Se kaikki on tässä"

Näyttelijä Matthew Perrylta ilmestyy vuoden 2022 lopussa elämäkerta.

Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry, 52, ilmoitti Instagramissa tulevasta elämäkerrastaan. Marraskuussa julkaistava elämäkerta kantaa nimeä Friends, Lovers and the Big Terrible Thing.

– Minusta on kirjoitettu niin paljon menneisyydessä. Ajattelin, että olisi aika, että ihmiset kuulevat suoraan minulta. Nousut olivat korkeita ja laskut syviä. Mutta olen pysynyt elossa kertoakseni tarinan, vaikka ajoittain vaikuttikin siltä, etten pysyisi. Ja se kaikki on tässä, Perry kirjoittaa Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Perry jakoi Instagramiin kirjan tulevan kannen ja fanit pystyivät hädin tuskin hillitsemään innostustaan tulevasta opuksesta. 

– Kiitos, että jaat tarinasi kanssamme. En malta odottaa sen lukemista, eräs seuraajista kiteytti.

Frendejä ja addiktio

Perryn on kerrottu avaavan elämäkerrassaan elämäänsä "horjumattoman rehellisesti". Kirjaan mahtuvat niin kymmenen vuoden rupeama Frendit-tähtenä kuin taistelu riippuvuuta vastaan.

Perry on ollut kahteen otteeseen vieroituksessa ja kertonut avoimesti olleensa riippuvainen kipulääkkeisiin, huumeisiin ja alkoholiin.

– Matthewn kirjalla on vertaansa vailla oleva potentiaali tuoda ihmiset yhteen, mikä tuntuu erityisen tärkeältä juuri nyt, eristäytyneisyyden ja jakautumisen aikana, Flatiron Booksin edustaja Megan Lynch kommentoi.

Lynchin mukaan Perry vie lukijan kirjassa Frendien lavasteisiin avautuen samalla yksityisen elämänsä vaikeuksista.

– Perryn elämäkerta, ensimmäinen laatuaan Frendit-näyttelijöiltä, on horjumattoman rehellinen, paljastava ja hulvattoman hauska: Tämä on kirja, jota Frendien fanit ovat odottaneet, mutta joka luo valoa myös kenelle tahansa, joka käy läpi omaa tai läheisensä taistelua, Lynch summaa.

Lähde: Metro, Instagram

Katso myös: Frendit-sarja teki paluun juhlavuoden kunniaksi. Tästä kaikesta sarja muistetaan.

Liki tauotta pyörinyt Frendit tekee paluun tänä vuonna – näistä syistä uusi jakso tulee juuri nyt 5:55

Lue myös:

    Uusimmat