Courteney Coxin tytär ei ole vanhempiensa suurin fani – ”Hän ei halua katsoa mitään, missä olemme mukana”

Entinen aviopari Courtney Cox ja David Arquette palaavat rooleihinsa Scream-kauhusarjan tuoreimmassa elokuvassa.

Näyttelijät Courtney Cox ja David Arquette tapasivat ja rakastuivat vuonna 1996 ilmestyneen kauhuklassikko Screamin kuvauksissa.

Sittemmin jo eronnut, mutta hyvinä ystävinä pysynyt ex-aviopari palaa valkokankaalle tuttuihin rooleihinsa leffasarjan uusimmassa elokuvassa, joka kantaa niin ikään nimeä Scream.

Ex-pariskunnan yhteinen lapsi, nyt jo 17-vuotias Coco, ei ole kuitenkaan nähnyt kuin osan vanhempiensa rakkauden alkulähteille sijoittuvasta ensimmäisestä kauhuelokuvasta.

"Aion pakottaa hänet katsomaan tämän"

Tyttärensä kanssa hyvin läheisissä väleissä oleva Cox kertoo Extran haastattelussa, ettei Coco ilmeisesti nauti vanhempiensa näyttelijätyön seuraamisesta. 

– Hän ei halua katsoa mitään, missä olemme mukana. Aion pakottaa hänet katsomaan tämän silmät auki, Cox toteaa viitaten uusimpaan Scream-elokuvaan.

Vaikka vanhempien näyttelytyön katselu ei ole Cocolle ilmeisesti mieleistä, aikoo tytär mahdollisesti seurata vanhempiensa jalanjälkiä ammatin valinnassa.

– Ehdottomasti, vaikka häntä piinaakin jatkuvat kyselyni siitä, "Voimmeko tehdä jotain Instagramiin?" tai "Voinko kuvata tämän?", Cox kertoo.

Jos video Coxin ja tämän tyttären Cocon musisoinnista ei näy, voit katsoa sen täältä.

Coxin mukaan tytär ei varsinaisesti arvosta äitinsä Instagram-projekteja ja niistä pitää aina hieman neuvotella.

– Mutta koska hän aikoo tälle alalle, hänen pitää tottua siihen, että hän on julkisen katseen alla, Cox selittää.

Lähde: Extra

Lue myös:

    Uusimmat