Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Paholaisen kala

Julkaistu 09.04.2001 13:41(Päivitetty 10.02.2005 14:36)
  • 500-600 g siika- tai kuhafileitä
  • tilkka rypsiöljyä
  • mineraalisuolaa
  • Paholaisen kastike:
  • 4-6 valkosipulin kynttä
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 3-5 rkl sokeria
  • 3 rkl ketsuppia
  • 3 rkl sinappia
  • 3 rkl valkoviinietikkaa
  • basilikaa
  • mustapippuria
  • 3 dl rypsiöljyä
  • (rasvatonta jugurttia)

Paista kalafileet öljyssä. Mausta kevyesti suolalla. Tarjoa kalan kanssa paholaisen kastiketta, keitettyjä perunoita ja kasviksia tai tuoresalaattia sekä leipää.

Paholaisen kastike: Kuori ja paloittele sipulit. Puhdista paprika kannasta ja siemenistä ja paloittele muutamaan osaan. Laita kaikki aineet öljyä lukuunottamatta monitoimikoneeseen ( tai valmista kastike sauvasekoittimella) ja hienonna tasaiseksi. Lisää öljy ohuena nauhana koneen käydessä.

Kastike säilyy kylmässä useita päiviä ja se sopii niin liha, kalan, broilerin kuin salaatinkin kanssa tarjottavaksi. Voit ohentaa ja laimentaa kastiketta esim. maustamattomalla rasvattomalla jugurtilla, vedellä tai hedelmämehulla.

Lisää aiheesta:

Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassaInhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:37
    Asian ytimessä.doc

    Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassa

  • Eilen19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • Eilen18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • Eilen17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • Eilen14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"