Mainos

Paholaisen kala

  • 500-600 g siika- tai kuhafileitä
  • tilkka rypsiöljyä
  • mineraalisuolaa
  • Paholaisen kastike:
  • 4-6 valkosipulin kynttä
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 3-5 rkl sokeria
  • 3 rkl ketsuppia
  • 3 rkl sinappia
  • 3 rkl valkoviinietikkaa
  • basilikaa
  • mustapippuria
  • 3 dl rypsiöljyä
  • (rasvatonta jugurttia)

Paista kalafileet öljyssä. Mausta kevyesti suolalla. Tarjoa kalan kanssa paholaisen kastiketta, keitettyjä perunoita ja kasviksia tai tuoresalaattia sekä leipää.

Paholaisen kastike: Kuori ja paloittele sipulit. Puhdista paprika kannasta ja siemenistä ja paloittele muutamaan osaan. Laita kaikki aineet öljyä lukuunottamatta monitoimikoneeseen ( tai valmista kastike sauvasekoittimella) ja hienonna tasaiseksi. Lisää öljy ohuena nauhana koneen käydessä.

Kastike säilyy kylmässä useita päiviä ja se sopii niin liha, kalan, broilerin kuin salaatinkin kanssa tarjottavaksi. Voit ohentaa ja laimentaa kastiketta esim. maustamattomalla rasvattomalla jugurtilla, vedellä tai hedelmämehulla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.