Pähkähullu idea muuttui toden teolla todeksi: 19-vuotias Aada Piippo on nyt virallisesti Katti Mau Piippo – tästä nimisekamelskassa on kyse

Valkeakoskelainen Aada Piippo ei ole enää virallisesti Aada Piippo, vaan Katti Mau Piippo. 

Piippo kertoi nimenmuutoksesta eilen Naistenhuone-Facebook-ryhmässä. "Onko kukaan koskaan koittanut vaihtaa nimeensä kännissä tai vitsillä? Mä aattelin, ettei ne päästä kovin helpolla niitä ehdotuksia läpi, mutta olin väärässä”, hän aloitti hämmentävän päivityksen.

MTV Uutiset soitti ja kysyi 19-vuotiaalta Piipolta, mistä nyt on kysymys.

– Katti nimenä on ollut jo pitkään vitsi, sellainen sisäpiirijuttu minun ja kaverini välillä. Sitten tuli kerran kavereiden kanssa tylsää, jolloin kaveri sanoi, että voi maksaa nimenvaihdon, jos suostun siihen, Piippo kertoo.

"Olin kauhuissani"

Kaverukset tekivät nimenmuutosilmoituksen kuukausi tai pari sitten. Perjantaina Piipon sähköpostiin kilahti viesti väestörekisterikeskukselta, jossa nimenmuutos vahvistettiin.

– Ensin olin aika kauhuissani, mutta kun laitoin päivityksen Naistenhuoneelle ja monet kertoivat, että se piristi heidän päiväänsä, ei se tuntunutkaan enää niin pahalta, Piippo sanoo.

Piipon mukaan alkoholilla ei ollut osuutta nimenmuutosasiaan, ainoastaan tylsyys oli suurin syypää. Mutta jääkö Katti Mau Piipon viralliseksi etunimeksi?

– En ole ihan vielä päättänyt, miten tehdä asian kanssa. Olisihan se ehkä parasta vaihtaa takaisin alkuperäinen nimi, mutta kuten sanoin, en ole vielä päättänyt, Katti Mau / Aada Piippo nauraa.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja