Pahainpäivä-nettisarjaa tähdittävä Salkkarit-tähti Aaron Bojang paljastaa: "Pelkään kauhuleffoja kuollakseni"

Ulla näkee Benjaminin ja Jessican 0:58

Salattujen elämien halloween-henkisessä Pahainpäivä-nettisarjassa seikkailevan Benjamin-hahmon näyttelijä Aaron Bojang pelkää kauhuelokuvia, mutta katsoo niitä joka tapauksessa.

VIDEO: Benjamin flirttailee

Salattujen elämien uusi Pahainpäivä-nettisarja on Salkkareiden halloween-spesiaali, jossa käytetään paljon kauhuelokuvista tuttuja elementtejä. Salkkareissa Benjaminia näyttelevä Aaron Bojang nähdään mukana Pahainpäivässä, vaikka hän itse pelkää katsoa kauhuelokuvia.

– Pelkään kauhuleffoja kuollakseni. Jostain kumman syystä tykkään kuitenkin katsoa niitä tosi paljon. Sitten minulle jää kauheat traumat niistä. Silti katson uudestaan ja uudestaan, näyttelijä kertoo MTV Viihteen haastattelussa.

Bojangin omiin pelkoihin kuuluu kauhuleffojen lisäksi ahtaat paikat sekä hieman yllättävämpi kammo.

– Minulla on myös reikäkammo. Kuulosta todella oudolta, mutta jos jossain oudoissa paikoissa on reikiä, niin olen shokissa, näyttelijä paljastaa.

Nuori Bojang on hiljattain joutunut kokemaan kauhunhetkiä ihan oikeassakin elämässä. Kauhut kohtasivat miestä kesken yöunien.

– Muutama kuukausi taaksepäin minulle tuli unihalvaus ja siitä on jäänyt vähän traumat. Nyt pelkään, että milloin tulee seuraava. Yritän olla miettimättä liikaa, Bojang sanoo.

Kauhusarja tarjoaa uudenlaisen ympäristön tutuille hahmoille. Bojang kertoo, mitä Benjaminin-hahmolta on Pahainpäivä-sarjassa odotettavissa.

– Perus Benkku, tyhmä äijä ja vähän pelokas. Vähän jänishousu, mutta uhkarohkea, joka yrittää näyttää sen kavereille olevansa rohkeampi kuin onkaan vaikka oikeasti pelottaa paljon, Bojang toteaa.

Tule Pahainpäivän etkoille tiistaina 23.10. YouTubeen ja Instagramiin! Luvassa on jotain täysin uutta ja pelottavaa. Mukana tutut näyttelijät Kerttu Rissanen, Pete Lattu, Miikka Wallin, Aaron Bojang, Vivi Wahlström ja Roope Puhakka.

18.30 Insta-live @mtvsalatutelämät

18.35–19.15 YouTube-live 

19.15–19.20 Insta-live @mtvsalatutelämät

Uusi Salatut elämät -nettisarja Pahainpäivä Katsomossa keskiviikkona 24.10. klo 00.00.

Lue myös:

    Uusimmat