Päävalmentajat Olli Jokinen ja Salo nokkapokassa! Mikkelissä kiehui – Jukurit-puolustaja talutettiin pukusuojaan

Mikkelissä kiihkeitä vaiheita – päävalmentajat Jokinen ja Salo kiistelevät taklaustilanteesta 3:12

Viime kaudella kiihkeän puolivälieräsarjan jääkiekon SM-liigassa pelanneiden Jukurien ja KooKoon välinen runkosarjaottelu sai kipakoita vaiheita.

Jukurien ruotsalaispuolustaja Linus Nässen jäi toisessa erässä KooKoon Toni Suurosen lujan taklauksen alle. Nässen makasi taklauksen jäljiltä tovin jäässä, ja hänet talutettiin pukusuojaan (video alla). Suuronen sai kahden minuutin rangaistuksen laitataklauksesta.

Linus Nässen talutetaan pukusuojaan – Jukurit-pakkia taklattiin lujaa 0:48

Joukkueiden päävalmentajat alkoivat samalla käydä sanallista vääntöä. Videolla näkyy, miten sekä Jukurien Olli Jokinen että KooKoon Olli Salo huutelevat toisilleen vaihtoaitiostaan, ja asiaa oli myös tuomariston kanssa.

Katso päävalmentajien nokkapokka ylälaidan videolta.

Jukurit voitti ottelun lopulta maalein 4–1. Libor ZabranskyOndrej Kovarcik ja Juhamatti Aaltonen kirjasivat kukin 1+1 tehopistettä.

Jukurien hyökkäys käy komeasti – Juhamatti Aaltonen viimeistelee 3-1 1:20
Jukurien hyökkäyspeli kävi – Juhamatti Aaltonen viimeisteli 3–1-maalin komeiden siirtojen jälkeen.