Pääministeri Sanna Marin täpinöissään Huuhkajien EM-avauksesta, antoi ottelusta oman tulosveikkauksensa – "Olen ihan tulessa!"

Suomi arvokisadebyytti lähestyy – MTV Urheilun asiantuntija Juha Reini analysoi Suomen lohkon voimasuhteet 3:40
MTV Urheilun asiantuntija Juha Reini ennakoi Huuhkajien EM-lohkoa.

Suomen pääministeri Sanna Marin odottaa innolla Huuhkajien ensimmäistä ottelua jalkapallon EM-kisoissa. Marin antoi ottelusta myös oman tulosveikkauksensa. 

Huuhkajat pelaa lauantaina historiansa ensimmäisen ottelun jalkapallon arvokisoissa, kun se kohtaa Tanskan. Huuhkajien EM-kisataival kiinnostaa suomalaisia laajalti. Myös Suomen pääministeri Sanna Marin on odottanut Suomen otteluita innolla.

– Saadaan olla tosi ylpeitä omasta maajoukkueestamme. Pitää tehdä parhaamme, ja tietenkin kotikatsomoissa kannustetaan ihan täysillä. Ihan mahtavaa, että me ollaan EM-kisoissa, mä olen ainakin ihan tulessa, Marin hehkuttaa SDP:n omassa lähetyksessä.

Marin antoi tulevasta kamppailusta oman tulosveikkauksensa.

– Toivotaan, että Huuhkajat menestyy ja viedään Tanskaa. Itse veikkaisin, että 2-1 voitetaan.

Marin kertoo saaneensa vuonna 2020 Huuhkajat-kapteeni Tim Sparvilta Suomen maajoukkueen pelipaidan nimikirjoituksilla. Pääministeri Marin aikoo pukea tuon paidan tänä iltana ylleen kisakatsomossaan.

– Olen odottanut, että milloin mä saan laittaa sen paidan päälle. Tänään mä laitan sen päälle ja kannustan Huuhkajat voittoon, Marin iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat