Pääministeri Sanna Marin täpinöissään Huuhkajien EM-avauksesta, antoi ottelusta oman tulosveikkauksensa – "Olen ihan tulessa!"

3:40
MTV Urheilun asiantuntija Juha Reini ennakoi Huuhkajien EM-lohkoa.

Suomen pääministeri Sanna Marin odottaa innolla Huuhkajien ensimmäistä ottelua jalkapallon EM-kisoissa. Marin antoi ottelusta myös oman tulosveikkauksensa. 

Huuhkajat pelaa lauantaina historiansa ensimmäisen ottelun jalkapallon arvokisoissa, kun se kohtaa Tanskan. Huuhkajien EM-kisataival kiinnostaa suomalaisia laajalti. Myös Suomen pääministeri Sanna Marin on odottanut Suomen otteluita innolla.

– Saadaan olla tosi ylpeitä omasta maajoukkueestamme. Pitää tehdä parhaamme, ja tietenkin kotikatsomoissa kannustetaan ihan täysillä. Ihan mahtavaa, että me ollaan EM-kisoissa, mä olen ainakin ihan tulessa, Marin hehkuttaa SDP:n omassa lähetyksessä.

Marin antoi tulevasta kamppailusta oman tulosveikkauksensa.

– Toivotaan, että Huuhkajat menestyy ja viedään Tanskaa. Itse veikkaisin, että 2-1 voitetaan.

Marin kertoo saaneensa vuonna 2020 Huuhkajat-kapteeni Tim Sparvilta Suomen maajoukkueen pelipaidan nimikirjoituksilla. Pääministeri Marin aikoo pukea tuon paidan tänä iltana ylleen kisakatsomossaan.

– Olen odottanut, että milloin mä saan laittaa sen paidan päälle. Tänään mä laitan sen päälle ja kannustan Huuhkajat voittoon, Marin iloitsee.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja