Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Paahdettujen kastanjoiden taikaa

kastanjat
kastanjatCopyright Alma Media Oyj 2001 / Finfood
Julkaistu 09.12.2003 09:53

Etelä-Euroopassa ei joulun tietämillä voi olla törmäämättä lämpöä hehkuviin kastanjakojuihin.

Kastanjat nautitaan aina kypsennettynä, jolloin niiden sisältämä tärkkelys hajoaa sokeriksi ja maku muuttuu makeahkoksi ja pähkinämäiseksi. Kastanjat ovat poikkeuksetta tuontitavaraa Etelä-Euroopasta. Meillä kasvavan hevoskastanjat hedelmät eivät ole syötäviä.

Kastanjat paahdetaan perinteisesti hehkuvalla hiilloksella. Hiilipadasta leviävä tuoksu on mahtava. Mutta lähes samaan lopputulokseen pääsee myös sähköuunissa.

Valitse kastanjoista painavimmat, kiinteimmät ja kiiltävimmät. Leivitä uunivuokaan kerros merisuolaa ja aseta kastanjat päälle. Paahda 225 asteisessa uunissa noin puolituntia. Lämpimien kastanjoiden kuori murretaan ja nautitaan perinteisesti voin ja suolan kera. Halutessaan voin voi maustaa sitruunalla.

(MTV3 Internet)

Lähde: Finfood

Lisää aiheesta:

Tähtiankkurit joutuivat tukalaan paikkaan oudossa kisassa – näin siinä kävi
Kauppakeskusten pysäköintialueet ruuhkautuvat joulun alla – autoilija, osaatko toimia?
Jouluruoat, jotka kannattaa tehdä jo nyt!
Näin vältät joulusta koituvan talouskrapulan – "Pystyy säästämään kolminumeroisen luvun"
Yllättävä tutkimustulos vauva-arjesta
Kokin täsmävinkit: Saat riisipuuron varmasti onnistumaan!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 13:55
    Joulu

    Tähtiankkurit joutuivat tukalaan paikkaan oudossa kisassa – näin siinä kävi

  • 11:59
    Pysäköinti

    Kauppakeskusten pysäköintialueet ruuhkautuvat joulun alla – autoilija, osaatko toimia?

  • 08:33
    Jouluruoka

    Jouluruoat, jotka kannattaa tehdä jo nyt!

  • 06:45
    Joulu

    Näin vältät joulusta koituvan talouskrapulan – "Pystyy säästämään kolminumeroisen luvun"

  • Eilen18:57
    Vanhemmuus

    Yllättävä tutkimustulos vauva-arjesta