Ovatko nämä maailman kauneimmat kasvot? Katso kuva!

Scarlett Johanssonin huulet, Natalie Portmanin nenä, Taylor Swiftin hiukset... miltä näyttävät kasvot, johon on napattu Hollywood-tähtien parhaimmat piirteet?

Daily Mail esitteli kuvan "täydellisestä naisesta" – tai ainakin hänen kasvoistaan. Australian Marie Claire -lehti loi kuvan ihannenaisesta napaten maailman kuuluisimpien kaunottarien parhaimpia kasvonpiirteitä ja yhdistäen ne yhdeksi, oudon tutun näköiseksi kokonaisuudeksi.

Lehden tiimi kokosi yhteen halutuimmat julkkisten piirteet, joita ihmiset ovat toivoneet itselleen viimeisen 12 kuukauden ajan. Tiedot kerättiin maailman johtavilta plastiikkakirurgeilta.

Keiden piirteitä kuvasta sitten löytyy? Mad men -tähti January Jonesin korkeat poskipäät, Anne Hathawayn silmät, Natalie Portmanin pieni ja suora nenä, Scarlett Johanssonin täyteläiset huulet, Halle Berryn veistoksellinen leuka – jota ei operaatioilla voi kuitenkaan saada – ja kokonaisuuden viimeistelevät countrytähti Taylor Swiftin hiukset. Nuorin tähdistä on Swift 22-vuoden iällään ja vanhin on Berry, 45.

Ihonväristä, otsasta, kulmakarvoista ja hampaista ei ole mitään mainintaa, kuten ei myöskään muusta vartalosta. Suurin osa ihanneulkonäöstä voidaan luoda kasvonkohotuksilla, täytteillä ja nenäleikkauksella.

Ovatko tässä maailman kauneimmat kasvot?Katso muokattu kuva Daily Mailin sivuilta!

Kasvojen ominaisuudet tulevat Hollywoodin tämän hetken suosituimmilta tähdiltä, eli muoti ja trendit vaikuttavat omalta osaltaan leikkauksista haaveilevan valintoihin.

Naiset käyttävät Australiassa 642 miljoonaa euroa ulkonäkönsä ja kehonsa muokkaamiseen, kun taas The American Society for Aesthetic Plastic Surgery ilmoitti amerikkalaisten käyttäneen vuonna 2009 ällistyttävät seitsemän miljardia kosmeettisiin toimenpiteisiin.

Marie Clairen kuva herättää kysymyksiä siitä, onko kauneus muka kiinni leikkauksista – ja jos on, mihin täydellisen ulkonäön etsintä päättyy? Eittämättä Hollywood-tähdet ovat kauniita, mutta eiköhän heidän ominaispiirteensä näytä paremmalta alkuperäisessä paikassaan, kuten luonto on tarkoittanut, Daily Mail pohtii.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja