Ovatko nämä kamalimmat lahjat lapselle?

Vaikka suuntaisit ostoksille viime tingassa, seuraavia lahjavalintoja kannattaa miettiä kaksi kertaa. Nämä lelut nimittäin voivat äityä rasittaviksi tai alkaa ällöttää, tavalla tai toisella.

Valitsemalla jälkikasvun lahjasäkkiin seuraavia täytteitä, et ole välttämättä osunut ihan nappiin. Vielä ehdit myös vaihtaa paketin, jos erehdys on tapahtunut. Onneksi kaikkia näistä lahjoista ei edes saa kotimaasta.

1. Mini-vuvuzela

Kyllä vain, eteläafrikkalaisesta Perkal Gifts -verkkokaupasta on mahdollista tilata lapsen mittoihin sovitettu vuvuzela-torvi. Nämä kesällä jalkapallon MM-kisoissa äänellään useita kauhistuttaneet ja jopa tv-kisalähetyksiä häirinneet soittimet tosin tuskin ilahduttavat pienten jalkapallofanien käsissä.

2. Video Girl Barbie

Oikealla videokameralla varustettu barbinukke kuulostaa ehkä jännältä ja tuoreelta lahjaidealta. Nukella on mahdollista kuvata puoli tuntia videomateriaalia ja siirtää tuotos sitten USB-liitännällä nettiin.

On silti varmasti kodinsisäisiä tilanteita, joista et välttämättä haluaisi ensinnäkään liikkuvaa kuvaa, ja toisekseen etevän lapsen siirtävän kuvauksiaan verkkoon. Lisäksi jopa FBI on varoittanut nukesta, jota uskotaan voivan käyttää lapsipornon tuottamisessa.

3. Roadkill Toys

Auton alle jäänyttä eläintä imitoiva Roadkill Toys -pehmolelu ei ole se kaikkein suloisin joululahjapörriäinen. Ruumispussiin pakattu ja humoristiseksi tarkoitettu leikkikalu pursuaa kankaisia sisäelimiä ja verta. Ehkäpä omituinen pehmolahja sopii paremmin huumorintajuiselle aikuiselle, jolla on jo kaikkea?

4. Future Hooters Girl -t-paita

Seksikkäistä naistarjoilijoistaan tunnettu Hooters-ravintolaketju kauppaa t-paitoja "tuleville Hooters-tytöille" myös lasten koossa. Kaikki eivät pukisi tytärtään kyseiseen paitaan.

5. Verikylpy-suihkusaippua

Veripussiin pakattu nestesaippua saattaa olla vitsikäs ajatus, mutta ei sovi joka tuttavaperheen lapselle joulutuliaiseksi. Hyytävän näköinen, Blood Bath -suihkusarjaan kuuluva pesuaine tosin tuoksuu kirsikalle. Saippua sopinee paremmin varttuneelle vampyyrifanille.

MTV3

Pääasialliset lähteet:

www.huffingtonpost.com

www.superkauppa.fi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja