Ovatko lapsesi uteliaita? Näin pidät joululahjat piilossa

Ihmiset ostavat joululahjat yleensä melko aikaisessa vaiheessa. Lahjojen piilossa pitäminen saattaa nousta ongelmaksi, mutta kätevillä vinkeillä lahjasi pysyvät salassa jouluaattoon asti.

Etenkin lapsilta joululahjojen piilossa pitäminen on joskus haastavaa, sillä he haluavat usein tietää monta lahjaa heillä on jouluaattona avattavana.

Piilopaikat:

Matkalaukku

Vanhempien alusvaatelokero

Takakontti

Kirjahyllyn takana

Naapureiden luona

Jos välisi ovat naapureiden kanssa hyvät, voitte sopia esimerkiksi säilyttävänne toistenne joululahjoja. Tällöin ei haittaa, vaikka lahjat saattaisivat tulla löydetyksi, sillä lahja kuuluu naapurin läheisille.

Matkalaukut eivät pyöri mielessä, jos ei juuri ole lähdössä lomalla, joten myös matkalaukku on hyvä piilopaikka. Muita toimivia paikkoja ovat muun muassa vintillä tai kellarissa olevat säilytyspaikat. Omistatko työtoimiston? Piilota pienet lahjat esimerkiksi kansioiden ja kirjojen taakse.

Lahjojen piilottamisessa saa käyttää mielikuvistusta. Lahjojen etsimisestä voi myös esimerkiksi tehdä yhden ohjelmaosuuden. Piirrä siis aarrekartta ja anna lastesi riemuiten etsiä iloisia yllätyksiä ympäri taloa jouluaattona.

Lue myös:

Lähde: Real Simple

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat