Outo tulipalojen sarja huolestuttaa Vantaalla – Lasse heräsi keskellä yötä, ikkunasta paljastui kamala näky: "Koko autokatos oli tulessa"

4:17
Katso video: Vantaalla outo tulipalojen sarja – tältä palopaikalla näytti.

Vantaan Varistossa sattunut tulipalojen sarja huolestuttaa naapurustoa.

Hätäkeskus sai keskiviikon ja torstain välisenä yönä hieman jälkeen keskiyön neljä ilmoitusta tulipaloista, jotka olivat syttyneet kaikki eri osoitteissa Vantaan Varistossa. Kaikki palopaikat sijaitsevat lähellä toisiaan.

Tulipaloissa tuhoutui auto- ja roskakatoksia sekä useita ajoneuvoja. Poliisi tiedotti torstaina tutkivansa tapausta tuhotyönä.

Varistossa asuvan Lasse Tarpilan naapuruston autokatos tuhoutui viime yönä. Hän kertoo MTV Uutisille heränneensä kovaan ääneen keskellä yötä.

– Ihmettelin ensin, miksi postinjakaja paukuttaa postiluukkua. Raotin verhoa ja huomasin koko autokatoksen olevan tulessa, Tarpila muistelee yön tapahtumia. Hän ehti ottaa tilanteesta nopean valokuvan (alla oleva kuva).

Hän kuvailee palon olleen varsin voimakas. Kuumuus sai miehen kotitalon ikkunan säröille.

– Se (palo) oli todella hurjan näköinen. Poliisi koputti takaikkunaan ja neuvoi tulemaan ulos, sillä kipinöitä lensi talon katolle.

Harmistunut mieliala

Tarpilan auto sijaitsi palopaikan vastapäisessä autokatoksessa, mutta tulipalon kuumuus sulatti myös hänen autonsa takavalot.

Palopaikalla on päivän aikana käynyt useita ihmisiä katsomassa tuhojälkiä. Naapuruston mieliala on Tarpilan mukaan harmistunut.

– Harmistuneet mielialat. Tällaisten (tuhopolttojen) tekijät ovat vaikeita saada kiinni. En ole kuitenkaan niin järkyttynyt, nämä ovat materiaalivahinkoja ei henkilövahinkoja, mies summaa.

Poliisi pyytää lähettämään silminnäkijähavainnot osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja