Oululainen Eva oli viikonloppuna samassa baarissa huippukokki Gordon Ramsayn kanssa – kertoo illan saaneen nopean lopun yllättävästä syystä: "Heti sen jälkeen, kun se mies kuulutti sen"

Gordon Ramsay villitsi oululaista yöelämää viikonloppuna.

Brittiläinen huippukokki ja televisiopersoona Gordon Ramsay, 53, yllätti viime viikolla saapumalla vierailulle Suomeen ja ottamalla suunnakseen Oulun. Ramsayn vierailusta on tihkunut tietoa muun muassa sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi oululaiskokki Antti Lindholm julkaisi omalla Twitter-tilillään päivityksen, jossa hän kertoi Ramsayn vierailleen hänen ravintolassaan Nallikarissa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Chef Ramsay kävi tarkastamassa terassin, Lindholm kirjoitti päivityksessään. 

Ravintolatarjonnan tarkastamisen lisäksi päiväsaikaan Ramsay villitsi myös oululaisessa yöelämässä. MTV Uutiset haastatteli oululaista Evaa, joka oli lauantai-iltana yhtä aikaa Ramsayn kanssa oululaisessa Ihku-baarissa. Evan mukaan Ramsayn vierailu sai aikaan monenlaista hässäkkää yökerhossa. 

– Siinä ihmettelin kun eräästä nurkkapöydästä asiakkaat ajettiin pois ja siivottiin, niin mietittiin, että mitähän sinne on tulossa, kun oli Varattu-kyltitkin. Sinnehän se tuli sitten istumaan, siinä oli kaksi muutakin miestä, toinen oli hänen turvamiehensä ja toinen joku muu herra. Siellä se istuskeli ja tytöt kyllä pyöri sen ympärillä paljon ja kaikki yrittivät ottaa kuvia. 

Evan mukaan Ramsay oli myöntyväisempi seurustelemaan paikalla olleiden naisten kanssa, kuin miesten. Evan mukaan eräs paikalla olleista miehistä tulikin kertomaan, että huippukokin seurue oli uhannut heittää hänet pois paikalta, mikäli hän ottaa yhtään kuvaa Ramsaysta. Eräs nainen sen sijaan oli väittänyt saaneensa Ramsayn puhelinnumeron. Evan mielestä Ramsay vaikutti siltä, ettei hän ollut kuitenkaan paikalla hakemassa huomiota, sillä hän istui seurueensa kanssa syrjässä olleessa pöydässä aitojen takana.

– Mutta kyllähän tuollaisen huomaa heti, Eva pohtii. 

Ramsay ehti Evan mukaan viihtyä yökerhossa noin muutaman tunnin ajan, kunnes poistui yhtäkkiä ja nopeasti paikalta seurueensa kanssa. Syynä tähän oli Evan käsityksen mukaan ilmeisesti miespuolinen karaokelaulaja, joka ennen kappaleen alkua ilmoitti mikrofoniin omistavansa kappaleen paikalla olevalle Ramsaylle. 

– Sen jälkeen he kaikki nousivat penkeistään hyvin nopeasti ylös ja lähtivät pois. Heti sen jälkeen, kun se mies kuulutti sen, Eva kertaa tapahtumia.

Vaikka Eva ei itse ollut lähikontaktissa Ramsayn kanssa, vaikutti huippukokki hänen mukaansa olevan hyvällä tuulella saamastaan huomiosta yökerhon naispuolisilta asiakkailta. Miespuolisia asiakkaita Ramsayn turvamies kuitenkin kävi Evan mukaan ojentamassa sanallisesti "varsin äkäisesti". 

– Kyllä siinä säpinää kävi, tyttöjä pyöri paljon siinä hänen ympärillään. 

Ramsay on yksi Britannian arvostetuimmista huippukokeista. Lisäksi hänet tunnetaan muun muassa televisio-ohjelmistaan Kurjat Kuppilat sekä Kauhukeittiö. Ramsay on naimisissa Cayetana "Tana" Ramsayn kanssa ja parilla on viisi lasta, joista viimeisin syntyi vuonna 2019. Parin neljä muuta lasta ovat 17-vuotias Matilda, 19-vuotiaat kaksoset Holly ja Jack sekä 20-vuotias Megan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja