Mainos

Oudoimmat asiat, joista seksityöläisille on maksettu – eivätkä ne liity mitenkään seksiin

Seksityöläisille ei aina makseta seksistä.

Kun seksityöläisiin otetaan yhteyttä, on tarkoituksena tavallisesti ostaa seksiä muodossa tai toisessa. Mutta kaikki fetissit eivät ole seksuaalisia.

Someecards-sivusto kokosi yhteen Reddit-käyttäjien paljastuksia toiveista, joiden toteuttamisesta heille on maksettu.

Näistä on maksettu:

"Tyypillä oli merenneitofetissi, joten hän halusi, että läpyttelen lattialla kuin kala, joka ei saa henkeä, jotta hän voisi "pelastaa minut". Roolipelifantasiassaan hän vei minut merimaailmaan, jossa eläisin lopun elämääni (hän varmaan ajatteli, että se oli kiva paikka). Eikä se ollut mikään vitsi, hän pyysi tätä useaan kertaan kuukausien aikana ja maksoikin siitä aika paljon."

"Imuroin huonettani kameran käydessä. Olin alusvaatteissani, mutta en alasti enkä tehnyt mitään seksuaalista."

"Minulle on maksettu monen ihmisen halaamisesta. Olen seuralaispalvelussa töissä ja strippari. Monet asiakkaistani vain haluavat läheisyyttä ja jonkun, jolle avautua."

"En ole seksityöläinen, mutta eräs tyyppi maksoi minulle 400 dollaria, jotta potkaisisin häntä kiveksille ja kävelisin hänen ylitseen kengillä (täysin pukeissa, kuten sanottu, en ole seksityöläinen). Helpointa rahaa, jota olen ikinä saanut. Tein sen vielä useasti, kun tajusin, että tuollaiselle on oikeasti kysyntää. Tein 20 päivän reissun Eurooppaan."

"Ajoin hänen jalkansa yli. Meillä kävi vakioasiakas, joka halusi aina, että joku tyttö istuisi hänen vatsansa päällä täysissä pukeissa ja kuuntelisi hänen tarinoitaan siitä, kuinka kuumat tytöt ajavat hänen ylitseen autoillaan. Se oli hänen fetissinsä. Kerran olin lähdössä töistä ja hän odotti minua, tuli auton ikkunani luo ja rukoili minua ajamaan ylitseen. Käskin hänen häipyä ja aloin ajaa pois, mutta hän työnsi jalkansa renkaan alle. Seuraavana iltana tulin töihin ja hän odotti minua, ja antoi 50 dollaria jalkansa yli ajamisesta (hän ei loukkaantunut)."

"Olin ennen tarjoilija strippiklubilla. Muistan, kuinka eräs tyyppi tuli sinne ja pyysi tyttöjä antamaan hänen hieroa heidän kyynärpäitään... Yksi tyttö antoi. Hänen mielestään se oli hauskaa. Mies ei pitänyt minun kyynärpäistäni. Hän oli nirso, haha."

"Entinen prostituoitu tässä. Kuuro asiakkaani (joka yleensä pyysi seksiä) halusi kerran, että puen ylleni kukalliset stretch-housut. Selvä juttu, isoäiti."

"En ole seksityöläinen, vaan strippari. Tämä mies maksoi minulle siitä, että istuin ja juttelin hänelle, eikä halunnut minun tanssivan lainkaan. Hän omisti jonkun keksifirman ja toi minulle aina keksejä. Hän oli vain yksinäinen, mutta mukava."

"Entinen puhelinseksioperaattori tässä. Minulla oli toistuvasti asiakas, joka ei koskaan halunnut puhua mitään seksuaalista. Hän soitti joka kerta, kun keksi uuden bisnesmallin tai myyntipuheen bisnekselleen: miesten hameille. Hän oli ristiinpukeutuja. 

Käytin ainakin 45 minuuttia kuunnellen hänen harjoittelevan esitystään, jonka aikoi pitää esimerkiksi pankille. Minun odotettiin tekevän muistiinpanoja ja antavan kritiikkiä. Kun hän ymmärsi, että tein niin oikeasti, hän soitti minulle aina takaisin, kun hän muutti jotain (esityksestään). Hän oli yksi suosikkiasiakkaitani, koska hän oli herrasmies ja nosti aina keskivertosoittoaikaani."

"Olin eksoottinen tanssija ja minulla oli kerran asiakas, joka "testasi" minua umpilisäketulehduksen varalta jopa 1,5 tuntia. Hän oli todella vanha ja luulen, että hän oli käynyt joskus aikoinaan lääketieteellistä. Käytännössä minun piti vain maata siinä, kun hän kokeili vatsaani. Helpoimmat 300 dollaria, jotka olen ikinä saanut. PS. Testitulokset olivat negatiiviset."

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.