24 tuoretta osteria
- Salottisipulivinegrette:
- 4 salottisipulia
- 0,5 dl punaviinietikkaa
- 1 tl sokeria
- 1 tl suolaa mustapippuria
- 2 dl oliiviöljyä
- persiljaa
Kuori ja hienonna salottisipulit. Lisää mukaan etikka, sokeri, suola ja mustapippuria. Sekoita hyvin ja lisää mukaan öljy ja hienonnettua persiljaa.
- Osterit Kilpatrick:
- 5 siivua pekonia
- 1 ruukku ruohosipulia
- worchester-kastiketta
- tabascoa
- 2 sitruunaa
Avaa osterit ja laita ne merisuolapedille uuniastiaan. Laita uunin grillivastus päälle. Kuutioi pekoni pieneksi kuutioksi. Hienonna ruohosipuli ja ripottele ostereiden päälle. Mausta osterit muutamalla tipalla worchester-kastiketta ja tabascoa. Ripottele pekonia ostereiden päälle runsaasti. Laita osterit uuniin ja grillaa kunnes pekoni on tirisevän rapeaa. Tarjoile sitruunalohkojen kera.