Mainos

Osterit kahdella tavalla

24 tuoretta osteria

  • Salottisipulivinegrette:
  • 4 salottisipulia
  • 0,5 dl punaviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl suolaa mustapippuria
  • 2 dl oliiviöljyä
  • persiljaa

Kuori ja hienonna salottisipulit. Lisää mukaan etikka, sokeri, suola ja mustapippuria. Sekoita hyvin ja lisää mukaan öljy ja hienonnettua persiljaa.

  • Osterit Kilpatrick:
  • 5 siivua pekonia
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • worchester-kastiketta
  • tabascoa
  • 2 sitruunaa

Avaa osterit ja laita ne merisuolapedille uuniastiaan. Laita uunin grillivastus päälle. Kuutioi pekoni pieneksi kuutioksi. Hienonna ruohosipuli ja ripottele ostereiden päälle. Mausta osterit muutamalla tipalla worchester-kastiketta ja tabascoa. Ripottele pekonia ostereiden päälle runsaasti. Laita osterit uuniin ja grillaa kunnes pekoni on tirisevän rapeaa. Tarjoile sitruunalohkojen kera.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.