Osterit kahdella tavalla

24 tuoretta osteria

  • Salottisipulivinegrette:
  • 4 salottisipulia
  • 0,5 dl punaviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl suolaa mustapippuria
  • 2 dl oliiviöljyä
  • persiljaa

Kuori ja hienonna salottisipulit. Lisää mukaan etikka, sokeri, suola ja mustapippuria. Sekoita hyvin ja lisää mukaan öljy ja hienonnettua persiljaa.

  • Osterit Kilpatrick:
  • 5 siivua pekonia
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • worchester-kastiketta
  • tabascoa
  • 2 sitruunaa

Avaa osterit ja laita ne merisuolapedille uuniastiaan. Laita uunin grillivastus päälle. Kuutioi pekoni pieneksi kuutioksi. Hienonna ruohosipuli ja ripottele ostereiden päälle. Mausta osterit muutamalla tipalla worchester-kastiketta ja tabascoa. Ripottele pekonia ostereiden päälle runsaasti. Laita osterit uuniin ja grillaa kunnes pekoni on tirisevän rapeaa. Tarjoile sitruunalohkojen kera.

Lue myös:

    Uusimmat