Oscar-voittaja Anne Hathaway sulostutti vaalealla lookillaan

Oscar-voittaja Anne Hathawayn Oscar-gaalan look oli oiva osoitus siitä, kuinka vaaleahipiäinen nainen voi luoda herkän lookin vaaleisiin sävyihin tukeutumalla – ja kuinka ruskeahiuksinen nainen voi ohjata huomion kampaukseensa.

Anne Hathaway, 30, nähtiin Oscar-gaalassa vaaleassa iltapuvussa, joka korosti upeasti sekä hänen kampaustaan että upeaa vartaloaan.

Les Misérables -elokuvassa nähdyllä roolisuorituksellaan parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon voittanut Hathaway oli valinnut vuoden arvostetuimpaan gaalaan Pradan luonnonvalkoisen pitkän iltapuvun. Pelkistetyn lookinsa Hathaway oli täydentänyt näyttävin klassisin timantein.

Vaaleahipiäisen Hathawayn valitsema luonnonvalkoinen iltapuku oli omiaan korostamaan hänen upeaa ihoaan. Piste ii:n päälle Hathawayn asuvalinnassa oli rohkea halkio, joka paljasti puvun selkäpuolelta viettelevästi Hathawayn pitkät sääret.Vaalea asu kiinnitti katseet myös Hathawayn kampaukseen, sillä näyttelijättären kutrit ovat huomattavasti tummemmat kuin hänen asunsa.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat