Oscar-ehdokas takaisin teinisarjaan?

Saako suosittu Dawson's Creek -sarja jatkoa elokuvan muodossa?

Muistatko vielä 90-luvun lopun huippusuositun Dawson's Creek -sarjan? Nyt huhut kertovat, että vuonna 2003 päättyneelle hittisarjalle tehdään jatkoelokuva. Perezhilton.comin mukaan moni sarjan päänäyttelijöistä on jo kertonut suhtautuvansa myönteisesti projektiin.

Sarjasta kuuluisuuteen ponnahtaneet teinitähdistä ovat menestyneet hyvin ja osasta on tullut jopa supertähtiä.

Michelle Williams, 31,sai parhaan naissivuosan Oscar-ehdokkuuden elokuvasta Brokeback Mountain. Hän esittää pääosaa uudessa My Week with Marilyn -elokuvassa, josta hänelle on uumoiltu jo uutta ehdokkuutta.

Joshua Jackson, 33, tähdittää suosittua Fringe – rajamailla -sarjaa. Dawsonia esittänyt James Van Der Beek, 34, on tuttu kasvo tv-sarjojen vierailevana tähtenä. Katie Holmes, 32, puolestaan avioitui Tom Cruisen kanssa.

Huhujen mukaan Dawson's Creekin luoja Kevin Williamson on jo saanut naistähdet innostumaan projektista. Holmes myönsi aiemmin, että Joey Potterin rooliin palaaminen olisi hauskaa. Nyt Williams on maininnut halustaan uusia roolinsa. Ainoa ongelma on – varokaa spoileria – että hänen hahmonsa kuoli sarjan päätteeksi.

– Palaisin sarjaan heti, mutta minun täytyisi tulla takaisin haamuna.

Saa nähdä minkälainen juonikuvio elokuvalle syntyy...


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: perezhilton.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja