Mainos

Osallistu Lemmikit-kilpailuun ja voita!

Arvomme Lemmikit-sivuston kilpailussa viikoittain palkintoja. Voit osallistua kilpailuun kertomalla meille, mitä lemmikkisi pelkää – ja miksi. Onko lemmikkisi pahin pelko pölynimuri tai uudenvuoden raketit – vai jokin aivan muu? Kerro meille tarinasi ja vinkkisi, miten pelosta pääsee yli!

Mitä lemmikkisi pelkää – ja miksi? Tarina voi olla pitkä tai lyhyt. Julkaisemme osan tarinoista vastaajan etunimellä Lemmikit-sivustolla. Muista mainita vastauksessasi myös kumman voittopaketin haluaisit.

Palkintona arvomme kaikkien vastaajien kesken joka viikko kissa- tai koira-aiheisen tuotepaketin, jonka arvo on noin 25 euroa. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Kilpailu on voimassa vuoden 2010 loppuun.

Huom! Helmen kilpailuvastauksia voidaan julkaista Helmi-medioissa ja kilpailuun mahdollisesti liittyvien yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleissa ilman eri korvausta. Jos kilpailu on arvonta kaikkien vastanneiden kesken, palkinnosta maksetaan arpajaisvero, josta vastaa MTV3 tai kilpailun järjestävä yhteistyötaho. Jos kilpailussa palkitaan paras suoritus, mahdollinen voitto on kilpailijalle veronalaista tuloa. Kilpailu on voimassa vuoden 2010 loppuun.

Kerro, mitä lemmikkisi pelkää ja osallistu kilpailuun!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.