Mainos

Osallistu Risto Räppääjä ja Sevillan saituri -kisaan – voit voittaa luksusloman Naantalin kylpylään

Uusi valloittava Risto Räppääjä ja Sevillan saituri - elokuva tulossa  elokuvateattereihin  13. helmikuuta.

Risto Räppääjää odottaa ällistyttävä yllätys! Hän saa kuulla olevansa  kaukaisen sukulaisensa tuleva perijä. Sevilassa asuva saita mies on kerännyt valtavan omaisuuden mahtavine linnoineen ja pian tuo kaikki olisi Riston.

Niinpä rasavillistä Ristosta pitää koulia hienotapainen nuori herra,  jonka käytös kelpaisi vaikka hoviin, mutta se ei olekaan ihan helppoa. 

Nelli alkaa kuitenkin epäillä, että kaikki ei ole ihan sitä miltä  näyttää ja päättää toimia. Tuo suuri salaperäinen talo, johon Risto menee sukulaistaan tapaamaan, onkin täynnä hiuksia nostattavia  salaisuuksia, omituisine palvelijoineen. Riemukas seikkailu tempaa jännittäviin kiemuroihinsa myös Rauha-tädin.

Risto Räppääjä ja Sevillan saituri -elokuvan lapsitähtinä nähdään edellisestäkin Räppääjä -elokuvasta tutut Risto ja Nelli; Samuel Shipway ja Sanni Paatso.

Risto Räppääjä  -  SAMUEL SHIPWAY
Nelli Nuudelipää  -  SANNI PAATSO
Lennart Lindberg  - VESA VIERIKKO
Rauha Räppääjä  -  MINTTU MUSTAKALLIO
Elvi Räppääjä  - RIITTA HAVUKAINEN
Saituri Ernesti Ohranen  -  ESKO ROINE
Palvelija Arnold Rätvänä  -  TOM LINDHOLM
Kauppias   -  ISMO KALLIO
Oopperalaulajatar  - RITVA JALONEN
Ratsastajatytön isoäiti  -  KATARIINA LOHINIVA
Ratsastajatytön isoisä  -  LASSE FAGERSTRÖM
Risto vanhana -  HEIKKI SILVENNOINEN
Palvelija vanhana  - TIMO KAHILAINEN

Ohjaus - TIMO KOIVUSALO
Käsikirjoitus  - SINIKKA NOPOLA & TIINA NOPOLA
Kuvaus - PERTTI MUTANEN
Ääni - JYRKI LUUKKO
Puku- ja maskisuunnittelu - ERJA MIKKOLA
Lavastus - MARKKU MYLLYMÄKI
Rekvisiitta - KATARIINA JÄRVI
Järjestäjä  - TIMO SAVUNEN
Apulaisohjaaja  - SUSANNA PALIN
Musiikki  - ESA NIEMINEN
Miksaus  - OLLI PÄRNÄNEN                                      
Tuottaja - TIMO KOIVUSALO

Lempäälästä kotoisin oleva Samuel on 13-vuotias. Tämä luonnonlahjakkuus loisti Riston roolissa elokuvassa Risto Räppääjä ja liukas Lennart josta hänet palkittiin Euroopan parhaaksi lapsinäyttelijäksi Schlingelin elokuvafestivaaleilla Saksassa syksyllä 2014. Elokuvien lisäksi hänet on nähty mm. Yle TV2:n Sohvaset -sarjassa sekä MTV3:n Kidsing -ohjelmassa.

Samuelin säveltämä ja sanoittama räppi ”Ota konna kii” soi komeasti uudessa Risto Räppääjä ja Sevillan saituri elokuvassa.

Helsinkiläinen hurmaava 12-vuotias Sanni näytteli myös Nellin roolin elokuvassa Risto Räppääjä ja liukas Lennart ja hän on näytellyt aiemmin Veikko Aaltosen ohjaamassa tv-sarjassa Naisia kaupungilla. Sanni laulaa myös itse kaikki Nellin osuudet elokuvassa.

Elokuvan aikuisia päärooleja tähdittävät Minttu Mustakallio (Rauha Räppääjä), Vesa Vierikko (Lennart Lindberg) ja Riitta Havukainen (Elvi Räppääjä). Näyttelijäkonkari Esko Roine (Saituri Ernesti Ohranen) tekee saiturin roolissa debyytin lastenelokuvassa. Saiturin uskollisena palvelijana elokuvakatsojat hurmaa Kyllä isä osaa – TV sarjastakin tuttu Tom Lindholm (Saiturin palvelija Arnold Rätvänä).

Elokuvan on ohjannut Timo Koivusalo, käsikirjoitus on Sinikka ja Tiina Nopolan ja elokuvan on tuottanut Artista Filmi Oy yhteistyössä Ricky Rapper Oy:n kanssa. 

Osallistu kisaan!

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääpalkintona lahjakortti Naantalin kylpylään. Upea Naantalin Kylpylä toivottaa vieraat tervetulleiksi viihtymään, rentoutumaan ja nauttimaan tasokkaista palveluista merellisessä ympäristössä. Naantalin Kylpylä on ihanteellinen koko perheen lomanviettopaikka.

Erityisesti koulujen loma- aikoina hotelli tarjoaa lapsille runsaasti ajanvietettä. Lomapäivät täyttyvät vesileikeistä, peleistä, ulkoilusta, herkullisesta ruoasta, hemmottelusta ja iloisesta yhdessäolosta. http://www.naantalispa.fi/

Lisäksi arvotaan10 leffatuotepakettia, jotka sisältävät Sinikka ja Tiina Nopolan kirjan Risto Räppääjä ja Sevillan saituri sekä Finnkinon leffaliput kahdelle.

Tsekkaa leffan mainio traileri ja vastaa kysymykseen:

Pääpalkinto

Lahjakortti Naantalin kylpylään joka sisältää:

 • 1vrk perheloma Naantalin Kylpylässä (max 2 aikuista ja 3 lasta )
 • majoitus Deluxe huoneessa
 • buffet-aamiainen ja -päivällinen
 • sauna- ja allasosaston vapaa käyttö
 • Risto Räppääjä - elokuvan jalanjäljillä opastettu kierros vanhassa kaupungissa (keskiviikkoisin klo 18.00 ajalla 24.6. - 12.8.)
 • LAHJAKORTTI KYLPYLÄÄN ON VOIMASSA 12 KK
  Lahjakortin arvo on  n 350 eur

Muut palkinnot:

10 kpl leffatuotepakettia. Tuotepaketti sisältää  Sinikka ja Tiina Nopolan kirjan Risto Räppääjä ja Sevillan saituri sekä 2 kpl Finnkinon vapaalippua Risto Räppääjä ja Sevillan saituri -elokuvaan.

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja