Opiskelija unohti muuttaa esseensä kyseenalaisen otsikon ennen palauttamista: ”Haluan vain käpertyä kokoon ja itkeä”

Opiskelija huomasi vasta aamulla lähettäneensä professorilleen edellisenä iltana viimeistelemättömän version esseestään.

Yllä olevalla videolla amerikkalaispoika esittelee paitaansa, jonka härskin kuvan äiti tajusi vasta, kun poika oli mennyt paita päällä kouluun.

Twitter-käyttäjä mørgxn paljasti muille sosiaalisen median käyttäjille eeppisen mokansa. Opiskelija huomasi epäonnekseen, että oli unohtanut muuttaa esseensä otsikon ennen sen palauttamista professorilleen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Palautin esseeni professorilleni eilen illalla, ja tänä aamuna tajusin, että olin unohtanut muuttaa otsikon... Miten teidän päivänne sujuu?" opiskelija kysyi hittitwiitissään.

"Haluan vain käpertyä kotiin ja itkeä"

Nuoren naisen esseen otsikko oli jäänyt muotoon "Fuck my life". Termi, vapaasti käännettynä 'hittoon elämäni', on tuttu erityisesti nuorisolle lyhenteenä FML, ja sitä käytetään tilanteessa, jossa kaikki tuntuu menevän erityisen huonosti.

"Fuck my life ihan kirjaimellisesti. Haluan vain käpertyä kokoon ja itkeä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Olen varma, että professorisi ajattelee, että 'rehellisesti, sama fiilis'", lohdutti eräs Twitter-käyttäjä. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Mørgxn jakoi kuvan professorin vastauksesta, jossa tämä vain kiitti esseen palauttamisesta. Liekö opettaja ehtinyt lainkaan tutustua esseen sisältöön ennen vastaustaan?

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Opiskelijanaisen alkuperäisellä twiittillä on yli 260 000 tykkäystä ja kymmeniä tuhansia uudelleentwiittauksia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja