Opiskelija palautti esseen, mutta mukaan lipsahti siihen kuulumaton kuva: ”Pahinta on, että näin opettajan heti palautuksen jälkeen…”

Lukio uuvuttaa oppilaansa 7:46
Lukio voi uuvuttaa oppilaan.

Hamsterikuva esseen lopussa herätti hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

Twitter-käyttäjä Alien Princessin twiitti on herättänyt suurta suosiota sosiaalisessa mediassa. 

Irlantilaistytölle kävi nolo moka tämän lähettäessä esseen opettajalleen. Hän oli nimittäin unohtanut esseen loppuun, jotain siihen kuulumatonta. 

Helmikuun 21. päivänä tyttö ehti juuri hihkua Twitterissä, että sai palautettua viimeisen esseensä. Pari tuntia myöhemmin hän tajusi kuitenkin jotain hulvatonta palauttamastaan tehtävästä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tajusin juuri, hitto vie, että palautin esseeni niin, että sen lopussa oli hamsterikuva, koska unohdin ottaa sen pois, opiskelija kauhisteli Twitterissä ja julkaisi kuvan esseestä ja sen lopussa voitonmerkkiä näyttävästä hamsterista.

Twiitillä on yli 110 000 tykkäystä.

Klikkaa kuva isommaksi. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Opiskelija kertoo vitsailleensa siitä, että unohtaisi hamsterikuvan esseeseen, ja sitten todella unohtaneensa sen.

– Pahinta on, että näin opettajan heti esseen palautuksen jälkeen, joten ilmoitin siitä hänelle. Hän sanoi 'odotan lukevani sen'. Sitten 7 tuntia myöhemmin tajusin, että siinä on hamsteri, nainen puhisi Twitterissä.

"Hän vain katsoi minua hämmentyneenä"

Lopulta hän päätti mennä opettajansa puheille tunnustaakseen mokansa.

– Kerroin hänelle, että jätin vahingossa kuvan esseeseeni, ja että se oli vitsi, joten voisiko hän jättää sen huomiotta, ja hän vain katsoi minua hämmentyneenä. Hän sanoi olevansa utelias näkemään, mikä kuva siinä oli, nainen twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naisen tunnustuksessa oli vain yksi pikku ongelma: se oli aika epämääräinen.

– Ystäväni sanoi, että olin niin epäselvä kuvan suhteen, että opettaja luulee, että se on nakukuva tai jotain pahaa... Vähänpä hän tietää, että se on hamsteri.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitter-käyttäjät vaativat saada tietää, mitä tapahtui ja minkä arvosanan nainen sai, mutta ainakaan vielä Alien Princess ei ole päivittänyt tilannetta sen enempää.

Eräs Twitter-käyttäjä kertoi lohdutukseksi tarinan omilta kouluajoiltaan.

– Minulla oli professori, josta tiesin, ettei tämä oikeasti lukenut esseitämme. Joten erääseen esseeseen kirjoitin noin kaksi kappaletta oleellista tietoa ja neljä kappaletta siitä, mitä haluaisin joululahjaksi. Sain pisteitä 10/10 todistaen teoriani oikeaksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja