Opel uudistaa pikkupakuaan

Opel Combo on ollut hyvässä vedossa ja viime vuonna rekisteröinnit kaksinkertaistuivat vuoteen 2013 verrattuna. Malli saa uudistuksia ensi vuodelle.

Perustilassaan Combo tarjoaa kuljetuskapasiteettia 3,4 kuutiometriä. Korimalleja on kaikkiaan tarjolla neljä erilaista, ja pitkän ja korkean mallin yhdistelmällä tila kasvaa viiteen kuutiometriin. Combon väliseinä ja etumatkustajan istuin ovat taitettavissa siten, että autoon pystyy kuormaamaan 3,4 metriä pitkiä esineitä. Perustilan pituus on 2,17 metriä.

Combon moottorivalikoima kattaa bensiini-, diesel- ja maakaasuvaihtoehdot. Kaikissa malleissa on kulutuksen ja päästöjen optimoimiseksi start-stop-järjestelmä. Lisäksi aerodynamiikkaa on parannettu ja apulaitteiden toimintaa optimoitu energian säästämiseksi. Vakiovarustukseen kuuluu myös pienen vierintävastuksen renkaat.

Suosituin vaihtoehto tullee olemaan 66 kW (90 hv) tehoinen 1,3-litrainen CDTI-turbodiesel. Tällä moottorilla Opel Combon keskikulutus on 4,8 l/100 km ja hiilidioksidipäästöt 126 g/km. Pitkä kori nostaa kulutusta desilitran verran, mikä vastaa päästöissä 3 g/km.

Pitkän Opel Combo 1,3 CDTI Vanin hinnat alkavat 21 290 eurosta.

Lue myös:

    Uusimmat