Opas naisille: Näin tyydytät miehesi suullasi

Askdanandjennifer.com opettaa naisille hyvän suuseksin salat.

Jos miehiä pyydettäisiin opettamaan naisille yksi asia, suuri osa antaisi naisille hyvät suuseksitaidot. ASkdanandjennifer.com kokosi yhteen vinkit, joilla takaat miehellesi kunnon nautinnon.

Vaihde 1: Valitse mukava asento

Ei ole olemassa yhtä oikeaa asentoa suuseksin antamiseen. Mies voi joko maata sängyssä, seistä tai jopa istua. Valitse asento, jossa myös sinun on helppo olla.

Vaihe 2: Tee pohjatyö hellästi

Miehen peniksen ei tarvitse olla vielä jäykkä, mutta voit jo aloittaa rakkauden työt. Nuole penistä pitkään ja hitaasti aivan peniksen juuresta päähän saakka. Tee sama monelta eri puolelta. Kun tunnet, että hän jäykistyy, voit ottaa peniksen suuhusi.

Vaihe 3: Käytä kieltäsi, suutasi ja sormiasi

Ota penis hitaasti suuhusi. Käytä kieltäsi, suutasi ja sormiasi stimuloidaksesi peniksen vartta. Tee sormillasi ylös- ja alaspäin etenevää liikettä siinä osassa peniksen vartta, joka ei mahdu suuhusi.

Mies innostuu lisää, kun näkee kuinka paljon suuseksistä pidät. Voit katsoa häntä suoraan silmiin ja seurata, miten hän reagoi. Käytä koko seksuaalista voimaasi päästääksesi hänet nautinnon huipulle. Tätä elämystä hän ei tule unohtamaan!

Vinkki

Älä unohda palleja. Voit ottaa toisen niistä suuhusi ja nuolla ja nykäistä sitä hellävaraisesti.

Varoitus

Suurin virhe suuseksissä on koskea penikseen hampaillasi. Rentouta leukasi ja peitä tarvittaessa hampaasi huulia apuna käyttäen.


MTV3/Helmi

Lähde: askdanandjennifer.com

Kuvat: Shutterstock/Vibrant Image Studio

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja