Mainos

Onnistunut keittiöremontti – katso asiantuntijan vinkit

Haaveiletko uudesta, upeasta keittiöstä? Suunnittelu on parasta aloittaa hyvissä ajoin. Ovimallista riippuen keittiön toimitusaika on tilauksesta 4, 5 tai 6 viikkoa. Mutta myös moni muu työvaihe ottaa oman aikansa.

Alla olevassa esimerkissä aikaa on varattu koko projektiin optimaalisesti, sillä uuden keittiön olisi oltava valmis 19.6., jolloin perheen poika pääsee ripille ja rippijuhla halutaan järjestää kotona. Jos sinun uudella keittiölläsi on kiire, projektia voidaan vauhdittaa esim. suunnitteluun käytetyn ajan osalta. Näin aikataulutimme esimerkkimme keittiöremontin:

Koko taloprojekti on suuri hanke lukuisine osaprojekteineen, joista keittiön suunnittelu ja toteuttaminen on yksi tärkeimmistä.

Aloita suunnittelu ajoissa ja sovita aikatauluun

Keittiön suunnitteleminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta se pystytään sovittamaan rakennusaikatauluun. Keittiömaailman keittiöasiantuntijat tietävät, miten paljon sinulla on muistamista ja miettimistä kokonaisuudessa, joten jätä keittiö, sen suunnittelu ja toteuttaminen, alan ammattilaisille.

Tarkoin määritelty toimitusviikko

On tärkeää, missä vaiheessa keittiö rakennustyömaallesi toimitetaan. Kun toimitusviikko on suunniteltu sopivaksi muuhun rakennusaikatauluun, vähenee muun muassa kalusteiden varastoimis-aika työmaalla.

Mittakäynti paikan päällä

Kun uudisrakennuksesi on siinä vaiheessa, että keittiön seinät ovat pystyssä, Keittiömaailman ammattilainen tulee tekemään vielä mittaukset paikan päälle. Siinä yhteydessä tulee tarkistettua, että kaikki on kohdallaan: vesipisteet, viemärit, sähköt, hormit jne. Vaikka keittiöön suunniteltu tila olisikin muuttunut valmistuessaan, keittiösuunnitelmaan on helpompi tehdä muutoksia kuin runkorakenteisiin.

Keittiö ei ole kertakäyttötuote, joten sen suunnitteluun ja hankkimiseen kannattaa käyttää parasta mahdollista asiantuntemusta. Keittiömaailmassa pääset valitsemaan Suomen suurimmasta valikoimasta. Mitä laajemmat mallistot käytössäsi ovat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on onnistua valinnassasi 100-prosenttisesti. Lisäksi saat käyttöösi kokeneen suunnittelijan. Aloita projekti sopimalla suunnitteluaika lähimmän Keittiömaailman asiantuntijan kanssa tai www.keittiomaailma.fi.

Hyväksy suunnitelma ja kustannusarvio

Kun olet kertonut omat toiveesi ja budjettisi, saat ehdotukset 3D-kuvina, joista voit valita mieleisesi. Jos käytät Keittiömaailman ammattikalusteasentajaa, hän tai suunnittelija tulee kotiisi ja suorittaa tarkennusmittaukset. Sitten saatkin hyväksyttäväksesi suunnitelman sekä kustannusarviot keittiöstä ja asennuksesta.

Vanhan tilalle uusi, upea keittiö

Mieti, kannattaisiko myös vanhan purku jättää meidän huoleksemme? Purkamisen lisäksi toimitamme vanhan kierrätykseen ja tuomme sovittuna aikana kotiisi uudet kodinkoneet sekä kalusteet, asennuksen helpottamiseksi ja mittatarkkuuden varmistamiseksi valmiiksi koottuina. Asennus vaatii silti asiantuntemusta esimerkiksi sähköistä ja putkitöistä, joten Keittiömaailman ammattikalusteasentajien käyttö kannattaa.

Onneksi olkoon!

Kun uusi keittiösi on valmis, se on tyyliltään ja laadultaan juuri sellainen, josta olit unelmoinut, joten nautit ja iloitset siitä vielä vuosienkin kuluttua.

Keittiömaailma on kehittänyt sinulle palvelumuodon, joka tekee tylsästä putkiremontista innostavan, uuden keittiön odotuksen. Ammattilaisten kehittämän palvelumuodon ansiosta putkiremontin yhteydessä tehty keittiöremontti sujuu jouhevasti ilman erillistä remonttia.

Rahaa säästyy

Vanha keittiö pitää purkaa, ainakin osittain, eikä vanhojen kalusteiden uudelleenasennus aina onnistu ehjänä ja siistinä. Asennus maksaa joka tapauksessa, joten on järkevämpää asentaa aikansa eläneiden kaapistojen tilalle kokonaan uudet, jotka vastaavat muutenkin tämän päivän keittiökäyttäytymistä sekä ergonomialtaan että ulkonäöltään.

Koko hommasta selviää kertaremontilla

Uusi keittiö syntyy samalla kertaa putkiremontin kanssa, yksillä remonttisotkuilla. Ja keittiö on koko ajan keittiöasiantuntijan hallinnassa. Kun me otamme vastuun keittiön uusi-misesta, tuomme paikan päälle asiantuntemuksen, suunnittelusta asennukseen. Keittiön käyttömukavuus, toiminnallisuus sekä tietysti myös ulkonäkö paranevat. Yksi tärkeä syy saneerata keittiö putkiremontin yhteydessä on uuden keittiön tuottama pitkäaikainen mielihyvä. Koko hommasta tuleekin innostava keittiön uusiminen ja ikävä putkiremontti jää taka-alalle.

Artikkelin tarjoaa: Keittiömaailma

Artikkelin tarjoaa: Keittiömaailma

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.