Onnela palaa! Toisella tuotantokaudella nähdään vauva-arkea ja häähumua

Ruotsalaiseen hittsarjaan Solsidaniin perustuva Onnela jatkuu toisen tuotantokauden kera 22. marraskuuta.

Onnela-hittisarja saa jatkoa 22. marraskuuta. Tuleva kausi käsittelee Antin ja Saaran vauva-arkea. Antin roolissa nähdään näyttelijä Eero Ritala, joka palkittiin roolistaan Venla-palkinnolla. Saaran roolissa nähdään tuttuun tapaan Elena Leeve.

Tulevalla kaudella nähdään myös kosinta, kun Antti päättää ottaa kumppanuudessa askeleen eteenpäin. Sarjassa nähdään jälleen kerran myös Santtu Karvosen näyttelemä Jorma, joka on Antin naapuri. Jormalla on taipumus ilmaantua paikalle aina pahimmalla hetkellä. Kaudella päästään toki myös näkemään Antin ja Saaran häät. 

Tulevalla kaudella Antti omaa myös vaikeuksia vanhempiensa kanssa. Ensimmäisellä kaudella asuntoon tuppautunut äiti (Leena Uotila) ajautuu suhteeseen naapurin Torstin kanssa, jota esittää Antti Virmavirta

Toisen tuotantokauden ohjaajana toimi Jaakko Saariluoma, jolle ohjaustyö oli ensimmäinen käsikirjoitettu televisiosarja. Saariluoma kertoo, että lähti ohjaamaan Onnelan toista tuotantokautta innolla.

– Pyörää ei tarvinnut keksiä uudelleen kun yksi kausi oli jo takana, mutta sain kuitenkin jättää oman kädenjälkeni lopputulokseen. Ohjaajan työtä helpottaa valtavasti, kun käsikirjoitus on näin hyvä ja näyttelijät taitavia, Saariluoma kertoo.

Tulevalla kaudella nähdään myös muita tähtinäyttelijöitä, kuten Saara Kotkaniemi ja Mikko Leppilampi sekä Saaran vanhempia esittävät Marja Packalen ja Esko Roine.

Onnela alkaa C Moren suoratoistopalvelussa (cmore.fi) torstaina 22.11. Sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä 10.

Lue myös:

    Uusimmat