Onko tässä roskaruoan ystävän unelmien majapaikka? Yö erikoisessa hodariautossa maksaa 120 euroa, mutta on taatusti unohtumaton

0:54
Uskaltaisitko astua tähän uima-altaaseen?

Majoituspalvelu Airbnb tuo käyttäjiensä eteen yöpymismahdollisuuksia, jollaisista ei muuten voisi edes haaveilla. Miltä kuulostaisi yöpyminen esimerkiksi matkailuautohotdogissa?

Chicagossa on nyt varattavissa erikoinen Airbnb-majapaikka. Kyseessä on asuntoauto, joka on täydellinen kaikille erikoisista kokemuksista ja hot dogeista pitäville. Auto on hotdog-ketju Oscar Mayer Companyn omistama ja se valmistui New York Postin mukaan jo vuonna 1936.

Mitä autosta löytyy?

Autosta löytyy vessa, minikokoinen televisio, minijääkaappi, hotdog-aiheista taidetta ja tervetuliaislahja. Autossa on yksi peti, jossa sopii nukkumaan kaksi vierasta. Lisäksi hintaan sisältyy aamupala ja oman auton parkkitilaa.

Mitä se maksaa?

Autossa yöpyminen maksaa noin 120 euroa yöltä, eli aivan halpa se ei ole.

Yöpyäksesi tässä hotdogmatkailuautossa, sinun pitäisi myös matkustaa Chicagoon ja ehtiä varaamaan yö elokuun alkuun, ensimmäisen tai neljännen päivän välille.  Varauskalenteri avautuu 24. heinäkuuta.

Auto on toistaiseksi varattavissa vain silloin, joten nopeat syövät hitaat. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Lähteet: New York PostCNNDelishAirbnb

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja