Onko tässä maailman hemmotelluin kissa? Lue hauskat Twitter-päivitykset!

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeldin kissa Choupette lienee maailman hemmotelluin lemmikki. Valkoisessa siamilaisessa on myös pienen diivan vikaa: kissa on kova katti päivittämään Twitteriään.

Legendaarinen muotisuunnittelija Karl Lagerfeld on lisännyt Twitter-palveluunsa uusia kuvia hänen suurimmasta silmäterästään eli Choupette-nimisestä valkoisesta siamilaisesta kissanpennustaan. Kuvissa kissa "käyttää" omin tassuin iPadia ja nojailee tyytyväisenä tyynyllä jossa lukee ranskaksi Ici c'est la place du cat, eli suomeksi Tämä tässä on kissan paikka.

Choupettea voisikin sanoa hyvin hemmotelluksi ja diivamaiseksi yksilöksi, sillä omistajansa mukaan se ei suostu syömään lattiatasolla – kissaneito haluaa syödä lounaan ja päivällisen samaan aikaan kuin isäntänsä, ruokapöydän ääressä.

Lisäksi kissalla on peräti kaksi palvelustyttöä, jotka toteuttavat kaikki kissan toiveet. Palvelusväen tehtävänä on myös dokumentoida tarkkaan Choupetten tunnelmia, liikkeitä ja ruokailutottumuksia silloin kun tämän isäntä on poissa. Yhdeksän kuuden aikana materiaalia on kertynyt peräti 600-sivuisen päiväkirjan verran.

– Mielestäni olisi hauskaa tehdä pieni kirja Choupetten päiväkirjasta, Lagerfeld miettii.

Ihmiset ovat seuranneet Karl Lagerfeldin ylitsepursuavaa kissarakkautta mielenkiinnolla, sillä kylmäkiskoisessa ja sydämettömäksikin haukutussa muotisuunnittelijassa näkyy uusia, lämpimiä piirteitä.

Choupettea ja tämän hauskoja, jopa ivallisia päivityksiä seuraa peräti 6 000 Twitter-käyttäjää. Aika hyvin kissalta.

Choupetten kissamaisia Twitter-päivityksiä:

"Yhdeksän kuukauden aikana olen kopeloinut enemmän Chanelia kuin mitä suurin osa naisista edes pääsee näkemään elämänsä aikana. Kylven teidän kateudessanne!"

"Gucci on saattanut hankkia hevosen, mutta osaako hevonen käyttää iPadia? EN USKO!"

"Pyydän, harkitkaa päästävänne kissat eturiviin tulevalla muotiviikolla. Lupaan käyttää parhainta kaulapantaani."

"Miksi kissat ovat arvostetumpia kuin koirat? Kissa ei IKINÄ pureskelisi sinun Louboutinin korkojasi (paitsi jos provosoit minua.)"

"Olen kissa nro 1, joka käyttää Chanel 5:sta."

"Victoria Beckhamin koira ei tiedä mitään siitä, kuinka poseerata muotiluomuksissa. Jättäkää se oikeilla catwalk-tähdille: kissaeläimille."

"Raaputin juuri yhtä isäni iPadin ruuduista. Luojan kiitos hänellä on niitä 19 lisää!"

"Aivan kuten muutkin ihmiset (viittaa palvelusväkeen): kelvottomia ja helppoja manipuloitavia!"AVA

Lähde: Telegraph.co.uk, Twitter.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja