Onko tässä Euroopan hienoin Kupla?

Saksan Travemündeen kerääntyi meren äärelle viikonloppuna 515 Kuplaa 14 maasta. Niiden joukosta valittiiin luonnollisesti kokoontumisajojen hienoin ranta-Kupla.

Beetle Sunshine Tour järjestettiin nyt 11. kerran ja paikalla oli ennätysmäärä osallistujia. Liekö erinomaisella säällä (+26 °C) jotain tekemistä asian kanssa? Kyseessä on Euroopan suurin Beetle-tapaaminen.

Kokoontumisen teemana oli meren äärellä tietysti ranta, ja moni osallistuja oli koristellut autonsa sen mukaisesti. Voittaja-autossa oli muun muassa simpukkavanteet, sen kojelauta oli koristeltu käsittämättömän upeaksi hiekkarannaksi, sen konepeltiin oli teipattu ranta-aiheisesti bikinityttö sekä kylkiin palmuja auringonlaskussa – ja takapenkillä kulkivat tietysti minisurffilaudat sekä rantapyyhkeet. Hieno kokonaisuus.

Autojen personointi on tällä hetkellä merkittävimpiä trendejä autoalalla, ja yksilöinti on erityisen suurta jo muutenkin persoonallisten autojen keskuudessa. Personointi myös eroaa positiivisesti tuningista, joka on harrastuksena kuolemaan päin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja