Onko tämä herkullisinta katumuotia keväällä 2011?

Katumuodissa herkutellaan nyt hedelmillä ja kirkkailla väreillä. Raikkaat, herkulliset hedelmät ovat trenditietoisen valinta kevään 2011 asusteissa tai miksei vaatteissakin.

Hedelmäinen trendi on puhjennut täyteen kukoistukseen tänä keväänä, väittää stylelist.com. Kirsikat, banaanit ja päärynät innoittavat muotiguruja. Hedelmien kanssa kuitenkin pitää säilyttää maltillinen linja, eikä kannata kasata kaikkia hedelmiä samaan lookiin.

Valitse yksinkertaiseen asuun suloiset korvikset tai erikoinen kaulariipus! Myös hedelmäkuoseissa komeilevat laukut tai kengät ovat piristäviä, tyttömäisiä tyylivalintoja.

Hedelmäisen tyylin kanssa sopivat räväkät värit, jotka hallitsevat tänä keväänä ja tulevana kesänä kaduilla. Korallit, turkoosi, keltainen, pinkki ja räväkkä oranssi ovat kuumia juttuja, sanoo thefashionspot.com. Tämä näkyy varsinkin julkkisten pukeutumisessa.

Haluaisitko hullutella kunnolla väreillä? Anna hedelmäisen herkullisten värien sokeerata vastaantulijat! Sekoita rohkeasti kasarityyliä nykypäivään sopivaksi, ja ota mallia vaikka poptähti Rihannalta ja rajulta rap-neidolta, Nicki Minajilta.

MTV3/Helmi

Lähteet: stylelist.com ja thefashionspot.com

Kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja