Mainos

Onko roskakorisi täynnä tyhjiä vessapaperirullia? Älä vielä heitä pois – kokeile näitä niksejä

Sukkapuikkoja voi säilyttää tuorekelmurullan paperihylsyssä. Myös vessapaperirullalle on paljon käyttötapoja paperin jo loputtua.

Vessapaperirullien paperisia hylsyjä voi käyttää moneen tarkoitukseen. Älä siis vielä heitä niitä pahviroskikseen!

Kääri johto vyyhdiksi. Työnnä vyyhti tyhjään paperirullaan. Säilytä johdot näin lajiteltuna laatikossa. Jouluvalosarjan voi kieputtaa rullan ympäri ja kiinnittää päät maalarinteipillä. Jos johto on pieni, paina rullan päät kiinni ja kirjoita rullan päälle, mitä sisällä on.

Kyniä, sukkapuikkoja tai muuta pitkää voi säilyttää tuorekelmurullan paperihylsyssä. Painele putkilon pää kiinni ja teippaa se. Työnnä puikot putkeen ja teippaa toinen pää maalarinteipillä.

Peitä tuorekelmurullan paperiputki muovikelmulla, niin, että se on siisti. Rullaa kaitaliina tai muu liina putken ympäri. Näin liina säilyy rypyttömänä.

Onko kotonasi paljon langanjämiä? Leikkaa vessapaperirullan hylsyn kumpaankin päähän lovi. Pujota langan toinen pää loveen, kieputa lanka hylsyn ympäri ja pane narun toinen pää toiseen loveen.

Kaipaatko piiloa suurille piirustuksille tai muulle isokokoiselle rullattavalle? Mene mattoliikkeeseen – mattoja toimitetaan valtavissa rullissa!

Valmista joulukoriste:


Askartele yhdessä lapsesi kanssa:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Anna rullassa herkkuja lemmikillesi:

Jos video ei näy, katso se täällä.

Lähde: Instagram, Valitut palat: Uudet konstit, vanhat aineet, yli 2300 tapaa säästää käyttämällä tavallisia kotitaloustuotteita uudella tavalla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.