Onko persoonassasi puoli, jota salaat muilta? Katso, mitä varpaidesi muoto kertoo sinusta

Little things -sivusto julkaisi erikoisen persoonallisuustestin. Mitä varpaasi kertovat sinusta ihmisenä?

eka vaihtoehto_edited-1

Isovarvas on pisin, muut varpaat lyhenevät loogisessa järjestyksessä

Mitä se kertoo? Olet tasainen ja ystävällinen persoona. Sinusta pidetään, ja osaat toimia myös vaikeiden ihmisten kanssa ongelmitta.

kolmonen_edited-2

Isovarvas on pisin, muut varpaat lyhenevät loogisessa järjestyksessä, mutta pikkuvarvas on hyvin, hyvin pieni

Mitä se kertoo? Olet yleensä hyvin avoin. Persoonassasi on kuitenkin jokin puoli, jota salaat muilta. Haluat suojata itseäsi, etkä halua jutella salaamastasi aiheesta muiden kanssa, jos saat valita.

kakkosvarvaspisin1

Kakkosvarvas on pisin, muut lyhenevät loogisessa järjestyksessä

Mitä se kertoo? Olet luova, kunnianhimoinen ja energinen. Sinusta on hauskaa aiheuttaa hieman kaaosta ja kujeilla, muttet koskaan myönnä sitä. Kanssasi on hauskaa viettää aikaa, ja kehittelet suunnitelmia, joihin muut lähtevät innolla mukaan – tietämättä oikeastaan itsekään, miksi!

muuttasanisovarvaspitka

Kaikki varpaat ovat saman mittaisia, isovarvas voi olla hieman muita pidempi

Mitä se kertoo? Olet hyvin ajattelevainen. Et tee minkäänlaisia päätöksiä nopeasti, vaan harkitset pitkään ja hartaasti. Olet käytännöllinen, kärsivällinen ja rehellinen. Sinusta on hyötyä konfliktitilanteissa, joissa kaivataan diplomaattia.

Pitkä isovarvas, muut varpaat ovat tasaisesti rivissä ja lyhyempiä

Mitä se kertoo? Olet juhlien paras vieras. Olet intohimoinen joidenkin asioiden suhteen, ja myös kiihdyt helposti, jos näkemyksiäsi haastetaan. Väittelet, kunnes voitat!

erillaan

Varpaat ovat etäällä toisistaan. Vaihtoehtoisesti voit venyttää kaikki varpaat etäälle toisistaan.

Mitä se kertoo? Tämä jalka on matkailijan jalka. Nautit uusista kokemuksista ja myös himoitset niitä. Et osaa juurtua tiettyyn paikkaan, mutta se ei haittaa – olet onnellinen tien päällä.

rakotokanjakolmannen

Toisen ja kolmannen varpaan välissä on rako. Toinen varvas nojaa isovarvasta kohti.

Mitä se kertoo? Olet hiljainen ja nautit rauhasta. Et halua aiheuttaa hälyä. Varvasmalli voi olla synnynnäinen, mutta myös kehittyä vuosien varrella; se kertoo, että saatat ajautua läheisriippuvaisiin suhteisiin elämäsi aikana.

isoerillaan

Isovarvas seisoo omillaan, kaukana muista varpaista. Muut varpaat ovat tiukasti yhdessä.

Mitä se kertoo? Olet iloinen, vaikket kuuluisi ”sisäpiiriin”. Nautit itsenäisyydestä antaumuksella ja saatat ärsyttää myös tahallasi vain väittelyn ilosta.


Lue myös:

    Uusimmat