Onko naisten hiusten värillä todella väliä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Onko naisten hiusten värillä todella väliä? Minut on monesti torjuttu ihan vain sen takia, koska olen 'hölmö blondi'", ihmettelee nimimerkki Kohta brunette.

Näin miesraati vastasi

"Ei."
– 39, parisuhteessa

”No eipä ole mitään väliä tällä. Kyllä se sieltä korvien välistä lähtee. Muutenkin kannattaa luottaa itseensä eikä kuunnella muiden lätinää liikaa.”
– 55, naimisissa

"Hyvä nimimerkki Kohta brunette. Ei, ei hiusten värillä ole väliä. Pohjimmiltaan merkittävimpiä ovat aivan muut asiat, kuten se, mitä siellä hiusten alla olevan päänahan alla sijaitsevissa aivot-nimisessä ajatuskeskittymässä tapahtuu, millainen on ihmisen arvomaailma, onko minkäännäköistä huumorintajua ja niin edelleen. Miehillä on varmasti omia mieltymyksiään hiusten värin suhteen ja se saattaa kantaa jonkin tietyn alkuhuuman yli, mutta niin sanotusti pitkässä juoksussa se ei ole tekijä, joka määrittelisi yhtään mitään."
– 35, suhdestatus single

"Värillä ei ole väliä, kunhan hiukset ovat muuten mukavan persoonan jatkeena. Itse asiassa juuri vaaleat naiset pitävät eniten meteliä blondiudestaan. Näennäisen nolon nöyrästi muistutellaan, ettei blondi voi ymmärtää tai osata sitä ja tätä, yleensä miehistä asiaa. Tähän päälle muka-seksikästä hihitystä.

Suurimmalle osalle miehistä on se ja sama, minkä väriset hiukset naisella on, kunhan väriä ei ole luonnottomasti muutettu. Jokainen voi mielessään miettiä, miltä uransa lopettaneet, mutta yhä upeat taitoluistelijatähtemme näyttäisivät käänteisillä hiusten väreillä: blondista brunette ja päinvastoin. Ei toimisi. Ja juurikasvu ei toimi kenelläkään."
– Herra 47, naimisissa​​​​​​​

"Hiusten värillä ei ole mitään väliä, mutta meillä kaikilla on se väri, jota suosimme. Itse suosin naisia, joiden hiusten värit ovat brunette, punainen ja blondi, painottaen ensimmäistä. Mutta värien perusteella en mene ihmistä määrittämään, vaikka stereotypiat väittävätkin yhtä jos toista. Ihminen, joka määrittää toisen tyhmäksi tai muuksi pelkän hiusvärin pohjalta ei ole äärimmäisen fiksu."
35, sinkku


***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja