Onko näillä muusikoilla sutinaa keskenään?

Laulaja Cheryl Colella huhutaan olevan lämpimät välit suositun rap-artisti Taio Cruzin kanssa.

Vaikka ilmassa on ollut huhuja Cheryl Colen, 28, yhteenpaluusta ex-aviomiehen kanssa, kaunotar on nyt löytänyt seurakseen uuden miehen. Huhujen mukaan laulaja on tehnyt lähempää tuttavuutta brittiräppäri Taio Cruzin, 28, kanssa parin vietettyä aikaa tehdessään yhteistyötä Colen uudelle levylle.

Poppari on ilmeisesti yhä puheväleissä ex-miehensä Ashley Colen kanssa, mutta on nähtävästi vihdoin päättänyt jatkaa elämässään eteenpäin.

– Cheryl on valmis jatkamaan elämäänsä ja kohti uutta rakkautta, Colen ystävä kertoi Heat-lehdelle.

Laulaja-lauluntekijä Cruz työskenteli ensi kertaa Colen kanssa vuonna 2009 tämän sinkulla Stand Up, joka kuullaan hänen debyyttialbumillaan. Nyt he tekevät taas yhteistyötä ja ovat molemmat sinkkuja. Parin huhutaan lähentyneen ja flirttailleen toistensa kanssa.

– Taio on kaunis, lämminsydäminen ja todella ihmeellinen. Hän antaa minulle itseluottamusta, jonka luulin hukanneeni. Olen täysin kömpelö ja höperö hänen seurassaan, Cole on kertonut ystävilleen.

Cruz erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään, malli Roxy Hornerista aiemmin tänä vuonna. Saattaa olla, että mies katsookin Colea uudessa valossa nyt, kun hänkin on sinkku. Kun pari tapasi ensimmäisen kerran, Cruzilla oli ainoastaan hyvää sanottavaa laulajasta.

– Hän on ihana, ihana ihminen. Olen ylpeä saadessani tuntea hänet ja saadessani hänet puhelinluettelooni. Hän on upea tyttö, Cruz hehkutti.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja