Onko miehelläsi omituinen äitisuhde? Tunnista merkit!

Toisinaan miehen ja hänen äitinsä suhteesta voi tulkita paljonkin. Tunnista mammanpojan tai piittaamattoman miehen merkit ja lähde tarvittaessa ajoissa karkuun.

Olet tapaillut jonkin aikaa uutta miestä, ja mietit suhteenne suuntaa. Kiinnitä huomiota siihen, kuinka hän puhuu äidistään – vai puhuuko hän tästä ollenkaan. Jos miehellä on huono suhtautuminen äitiinsä, voi se olla merkki siitä, ettei hän tule kohtelemaan sinua sen paremmin. Toisaalta liian läheisetkin välit äidin kanssa voivat olla ongelma. Näin tunnistat merkit omituisesta äitisuhteesta ajoissa!

1. Jatkuva kontakti

Jos miehesi soittelee äitinsä kanssa päivittäin tai viettää hänen kanssaan suurimman osan vapaa-ajastaan, tapailet mammanpoikaa. Joko sinun on hyväksyttävä se, että hänen äitinsä on aina etusijalla, taisteltava hänen äitinsä kanssa, kumpi on miehelle tärkeämpi – tai lähteä kävelemään.

2. Ei lainkaan kontaktia

Jos miehesi, ei koskaan, ikinä ole yhteydessä äitiinsä, sekin on ongelma. Ensin voit yrittää selvittää, mitä on tapahtunut. Voisiko hänen äitinsä istua linnassa rikoksesta? Kenties hänen vanhempansa ovat parhaillaan kiertämässä maailmaa? Jos sinulle selviää, että miehellä ja hänen äidillään on aina ollut kivikkoinen suhde, kysele vähän miehen ex-tyttöystävistä. Jos he kaikki olivat miehen mielestä surkeita, tyyppi tuskin muutenkaan erityisesti arvostaa naisia. Vaikka hän olisi kuinka hurmaava, hän ei vain loppupeleissä pidä naisista. Mikäli hän sanoo jotain alentavaa naisista ja tokaisee sen jälkeen, kuinka sinä et koskaan tekisi niin, se on päivänselvä vihje – juokse karkuun taaksesi katsomatta!

3. Kuuluuko kiitos?

Jos mies saa apua äidiltään ja kiittää häntä, olet tavannut herrasmiehen. Jos äiti auttaa miestäsi ja tämä olettaakin avun tulevan ilman kiitoksia, hän tulee käyttäytymään niin myös sinun kanssasi. Jos jotain menee pieleen ja hän odottaa aina äitinsä järjestävän sotkunsa, hän odottaa sitä jatkossa sinultakin. Tässäkin on kyse kunnioituksesta – jos hän ei kunnioita äitiään, hän ei kunnioita sinua ja totta puhuen ei itseänsäkään.

4. Ainainen valittaja

Jos mies kertoo hauskoja tarinoita perheestään ja ystävistään ja puhuu heistä hellästi, haluat varmasti viettää hänen kanssaan aikaa ja tutustua paremmin. Jos hän puolestaan valittaa ystävistään ja perheestään, voi olla, että hän puhuu sinustakin negatiivisesti selkäsi takana. Kukaan ei ole täydellinen, mutta jos joka tyyppi on hänen mielestään idiootti tai häntä vastaan, voi vain kuvitella miten hän näkee kaikki maailman ihmiset. Katkera mies ei ole mukavaa seuraa. On olemassa ihmisiä, jotka tykkäävät olla onnettomia. Mies, joka aina valittaa ja puhuu sontaa muista ei ole kasvanut aikuiseksi. Vika ei kuitenkaan todennäköisesti ole hänen äidissään – äiti on todennäköisesti tehnyt kaikkensa tehdäkseen poikansa onnelliseksi.

5. ”Ei se ollut minun vikani”

Syyttääkö mies vanhempiaan tai äitiään kaikesta, mikä on mennyt hänen elämässään pieleen? Kun hän ei lapsena saanut roolia koulun näytelmästä, kun hän ei saanut vanhemmiltaan täydellistä valmistujaislahjaa… Unohda koko tyyppi, sillä hän ei ota vastuuta omasta elämästään. Kukaan ei tule juoksemaan ympäriinsä saadakseen hänen elämästään täydellistä. Miehen äitikin on todennäköisesti ollut hänen heittopussinsa.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja