Nainen: Älä koskaan tapaile tällaista miestä

Jokainen nainen tietää, että on olemassa miehiä, joista ei seuraa kuin harmia. Lue Glamour.comin lista ja tunnista tällainen mies jo kaukaa!

1. Laiskimus tai haaveilija

Työttömyys ei ole huono asia, koska se on aika yleistä nykyään. Mutta kai mies sentään etsii töitä? Älä nalkuta, mutta kysy. Jos sinä tuon leivän pöytään, niin kai hän osallistuu muihin asioihin? Vai teetkö sinä kaiken itse? Älä tapaile miestä, jota tulet vihaamaan jonakin päivänä.

2. Pessimisti

Jotkut ihmiset ovat perusnegatiivisia, mikä on ihan okei. Mutta eikö miehen pitäisi kuitenkin yrittää olla iloinen ja optimistinen sen naisen kanssa, johon hän yrittää tehdä vaikutuksen? Jos miehesi ei koskaan näe vaivaa ja yritä nähdä asian hyviä puolia, hän luultavasti vain masentaa sinua. Jos kaikessa on aina jotakin vikaa, jätä hänet.

3. Itsekeskeisyyden huippu

Elättekö te vain hänen elämäänsä? Näette vain hänen ystäviään, käytte tapaamassa vain hänen perhettään eikä hänellä koskaan ole aikaa sinulle? Itsekeskeinen mies ei keskitä huomiotansa sinuun. Eikä sillä ole mitään väliä, että hän satunnaisesti saa sinut tuntemaan olosi hyväksi.

4. Asenneongelmainen

Vetävätkö pahat pojat sinua puoleensa? Muista kuitenkin se, että hän on luultavasti keskenkasvuinen ja myös sinä saat osasi hänen ikävästä asenteesta. Loppupeleissä jokainen nainen tarvitsee miehen, joka on avulias, kohtelias eikä haasta riitaa.

5. Flirttailija

Jos hän on esimerkiksi muusikko ja joutuu ammattinsa puolesta esiintymään, saatat selitellä hänen flirttailevaa luonnettaan myös itsellesi. "Hänen täytyy flirttailla, koska se edistää hänen uraansa?" Ei. Etsi mieluummin muusikko, jonka musiikki on niin loistavaa, että hänen ei tarvitse flirttailla päästäkseen eteenpäin.

6. Äidin poika

Äidinpoikia on paljon, joten ole tarkkana! Muista, että tällaisen miehen tärkeysjärjestyksessä sinä olet vasta sijalla kaksi. Sinä suunnittelet hauskaa päivää huvipuistossa, kun taas miehen äiti tarvitsee apua pyykin kanssa? Todellinen äidin poika jättää huvittelut väliin ja menee auttamaan äitiänsä.

7. Riippuvainen

Hän voi olla riippuvainen uhkapeleistä, alkoholista, kuntoilusta, shoppailusta tai jopa sinusta. Mikä tahansa riippuvuus vaikuttaa suhteenne arkeen. Haluatko olla tilanteessa, jossa riippuvuus vaikuttaa myös sinuun, vaikka kyse ei olisikaan sinun pakkomielteistäsi?

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja