Onko Love Islandin kiivas kolmiodraama tullut päätökseensä? Komistus pohtii seuraavaa liikettään: "Kai mun täytyy mennä eteenpäin"

7:08:27
Nean ja Oliverin keskustelu kääntyi saarelaisia hämmentäneeksi riidaksi

Nealta pakit saanut Aku pohtii mahdollisuuden antamista Jennille Love Island Suomessa. 

Love Island Suomen villassa sattuu ja tapahtuu, kun sinkut pyristelevät tällä viikolla tapahtuneen käänteentekevän parinvalinnan jälkiseurauksissa. 

Tällä viikolla Aku sekoitti peliä toden teolla valitsemalla yhtäkkiä parikseen Nean ja rikkomalla tämän vahvan suhteen Oliverin kanssa. Käänteestä, siitä seuranneesta mustasukkaisuudesta sekä pienestä kolmiodraamasta huolimatta Nea ja Oliver näyttävät edelleen pitävän tiiviisti yhtä ja näin ollen Aku on todennut parhaakseen perääntyä tilanteesta. 

Nyt Aku miettiikin voisiko hän kuitenkin antaa vielä mahdollisuuden Jennille, kenestä hän alunperin oli kiinnostunut saapuessaan rakkauden saarelle. 

– Nean kanssa toi homma on nyt vähän tyssännyt. Tässä on tämmöinen pikkupulma, nimeltä Oliver. Kai mun täytyy sitten vain mennä eteenpäin, odottaa ja katsoa mitä sitten vaikka tuossa Jennin kanssa kehkeytyy. 

Katso alla olevalta videolta MTV Uutisten kertaus Love Islandin viikon kiihkeimmistä tapahtumista!

5:33

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja