Onko lapsella tylsää kotona? Ota käyttöön Stephanien nerokas "kotikauppa"

Supernanny Pia Penttala kertoo vinkit lastenhoitoon poikkeustilanteessa –"Rutiinit pitäisi säilyttää" 8:48
Supernanny Pia Penttala kertoo vinkit lastenhoitoon poikkeustilanteessa – "Rutiinit pitäisi säilyttää"

Stephanie jakoi kuvan keksimästään "kotikaupasta", jonka korkeat hinnat pitävät perheen lapsen kiireisenä koronaeristyksen aikana.

Kuten monet muutkin koronaviruspandemian aikana, myös Stephanie Craig tekee töitä kotoa käsin viikkojen ajan.

– Minulla on yksi lapsi. Te kaikki äidit, joilla on yksi lapsi, tiedätte kyllä, miten tylsää lapselle voi tulla, Stephanie kirjoitti Facebookissa.

Jakoi kuvan "kotikaupasta"

Stephanie kehitti nerokkaan kikan pitää lapsensa kiireisenä. Idean avulla lapsi pääsee myös "shoppailemaan", vaikka kauppaan ei voikaan mennä.

– Työaikojeni ajan kauppa on auki. Poika voi ostaa tv-aikaa, Xbox-aikaa ja peliaikaa, Stephanie sanoo.

Nainen jakoi kotoaan kuvan, jossa hyllylle on koottu karkkeja ja muita tuotteita. Ne maksavat esimerkiksi 25 tai 50 dollaria. Kaapin ovessa on ohje rahan tienaamiseen: huoneen siivoamalla tienaa 20 dollaria, vessan siivoamalla 15 dollaria ja lakaisemalla lattiat saa kympin. Liikunnasta ja lukemisesta maksetaan 50 dollaria jokaista puolta tuntia kohti.

Rahana toimivat Monopoli-lautapelin setelit.

Jos julkaisu ei näy,  katso se täällä.

Hinnat tarkoituksella korkeita

Kun lapsi opiskelee kotona, opiskeluaika ajaa kauppatehtävien edelle. Stephanie kuitenkin jakaa vinkkinsä neuvona muille vanhemmille, ja ideaa onkin ylistetty nerokkaaksi. Otosta jaettiin pian satoja tuhansia kertoja, ja moni aikoi ottaa kaupan käyttöön pitääkseen lapset kiireisinä.

– Tämä on mahtava idea! Tosin rukoilen, etten koskaan joudu näkemään samanlaisia hintoja kaupassa, David McNabb heittää Facebookissa.

– Lol, minun oli pakko nostaa hinnat korkeiksi. Poikani on nyt lukenut viisi minuuttia, ja kysyy, onko hän jo melkein valmis, Stephanie selittää.

Lähde: Facebook.com

Lue myös:

    Uusimmat