Onko kumppanisi perjantai-iltana ”muutamilla työkavereiden kanssa”? Tästä voi todellisuudessa olla kyse

Tuoreessa kyselytutkimuksessa on paljastettu, mikä on yleisin aika pettää puolisoa ja mikä yleisin tekosyy, jolla poissaoloa selitellään. Tuloksista uutisoi brittilehti The Sun.

Jos kumppania ei näy kotona perjantai-illalla kello 18.45, ja hän kertoo syyksi sen, että lähti työkavereiden kanssa muutamille päivän jälkeen, epäilyksien olisi hyvä ehkä herätä.

Näin siis, jos tuoretta brittiläistä kyselytutkimusta on uskominen. Selvityksessä kävi nimittäin ilmi, että tämä on yleisin aika pettää kumppania. Työkavereiden kanssa ulos menemistä taas käytetään yleisimmin tekosyynä.

Kyselytutkimuksen toteutti brittiläinen naimisissa oleville suunnattu deittisivusto IllicitEncounters.com. Kyselyyn osallistui yhteensä 1 000 brittiä.

Onko pettäminen muodustunut jo hyväksytyksi? Onko meitä edes tarkoitettu yhteen parisuhteeseen? Katso keskustelua alla olevalta videolta!
(Artikkeli jatkuu videon alla.)

Onko pettäminen muuttunut hyväksytyksi? 8:22

Pettäjät noudattavat samoja rutiineja

Puolet vastaajista paljasti kyselyssä, että he näkevät toista naista tai miestä keskimäärin kaksi kertaa viikossa. Perjantai oli suosituin päivä pettämiselle, tiistai toiseksi suosituin.

Kyselytutkimuksessa kävi myös ilmi, että pettäjät pyrkivät olemaan kotona ennen puolta yötä, sillä yön viettäminen muualla voi herättää epäilyksiä. Kaksi kolmasosaa vastaajista myös kertoi, että he pyrkivät näkemään rakastajaansa säännöllisiin aikoihin, jotta uskottomuus ei paljastuisi.

92 prosenttia vastaajista kertoi käyttäneensä joskus tekosyynä kumppanilleen sitä, että oli jäänyt töihin pidempään tai että oli ulkona työkavereiden kanssa. Toiseksi suosituin tekosyy oli jonkinlainen urheilu, esimerkiksi salilla käynti – 74 prosenttia pettäjistä kertoi käyttäneensä sitä.

– Uusi tutkimus osoittaa, että pettäjät ovat tapojensa vankeja. Heillä on tiukat rutiinit, joita heillä on tapana noudattaa, kun he näkevät rakastajaansa,  kertoo IllicitEncounters.com-deittisivuston edustaja Christian Grant.

– Jos kumppanisi menee säännöllisesti ulos työkavereiden kanssa perjantai-iltana, tämän pitäisi herättää epäilyksiä, ja erityisesti silloin, jos he menevät aina sinun kanssasi ulos seuraavana iltana. Lauantai-illan treffit ovat osittain perjantai-illan rakkaussuhteen syyllisyyden takia, Grant sanoo.

Suosituimmat selitykset kumppanille:

 1. Olin ulkona työkavereiden kanssa
 2. Menin kuntosalille
 3. Näin vanhaa ystävää
 4. Myöhästyin liikenteen takia
 5. Olin ostoksilla

Suosituimmat päivät pettämiselle:

 1. Perjantai
 2. Tiistai
 3. Torstai
 4. Keskiviikko
 5. Maanantai

Lähde: The Sun

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja