OnePlus 6 tulee myyntiin Telian kautta myös Suomessa

OnePlussan seuraava puhelinmalli OnePlus 6 tulee Suomessa myyntiin Telian kautta.

”Meille on tärkeää, että Telian valikoimista löytyy kaikille asiakkaillemme sopivin vaihtoehto ja OnePlus on tähän valikoimaan tervetullut lisä. Luvassa on myös muita uutuuksia”, paljastaa Telian laiteliiketoiminnasta vastaava johtaja Jussi Vuorinen.

Suomessa OnePlus-puhelimia on myynyt yksinoikeudella Elisa keväästä 2016 lähtien, ja OnePlussan puhelinmallit ovat pitäneet hallussa myydyimpien puhelinten kärkipaikkaa yli vuoden ajan. Suomen asema markkinana on ollut OnePlussalle tärkeä, sillä Elisa oli aikanaan sille ensimmäinen operaattorikumppani ja menestys Suomessa on ollut hyvää.

OnePlus kertoi aiemmin myös muita koskevasta yhteistyöstä Telian kanssa helmikuun lopulla.

Myös Elisa jatkaa jatkossa normaaliin tapaan OnePlus-puhelinten myyntiä.

OnePlus 6 tullaan julkistamaan 16. toukokuuta kello 19 Suomen aikaa.

OnePlus on paljastanut jo OnePlus 6:sta jo yksittäisiä tietoja. Lasisen version ohella OnePlus 6 on nähty vuotokuvissa myös takaa puupintaisena, joten erilaisia materiaalivaihtoehtoja näyttää olevan tulossa useampia. Lisäksi puhelimesta tullaan näkemään Avengers-elokuvateemainen erikoisversio.

OnePlus 6:n muotoilu on pysymässä pääosin aiemmista malleista tutuilla linjoilla, mutta kaksoiskamera takana on asemoitu vertikaalisesti sekä keskelle OnePlus 5 -mallien yläkulman sijaan. Lisäksi aiemmin vasemmalta kyljeltä löytynyt hiljennyskytkin siirtyy oikealle kyljelle. Näyttö kattaa OnePlus 6:ssa laajasti etupuolen, mutta sisältää loven yläreunassa.

OnePlus 6:n ennakkomarkkinoinnissa OnePlus on nostanut esille uutuuden suorituskyvyn. Puheet nopeudesta ovat sinällään perusteltuja, että OnePlus 6:n uusi Snapdragon 845 -piiri kuuluu suorituskyvyltään aivan markkinoiden kärkiluokkaan. Lisäksi OnePlus on jo vahvistanut OnePlus 6:n saavan jopa 8 gigatavua RAM-muistia ja jopa 256 gigatavua tallennusmuistia.

OnePlus on myös vihjannut OnePlus 6:n olevan vedenkestävä. Twiitti puhelimen käytöstä sateesta ei kuitenkaan vielä vahvista OnePlus 6:n olevan upotusvedenkestäväksi luokiteltu (IP67 tai IP68).

Kameroiden yksityiskohtaisesta tekniikasta ei ole vielä tietoa. Myöskään näytöstä ei ole saatu vahvistettuja tietoja, mutta huhuissa OnePlus 6:een on povattu 6,28 tuuman AMOLED-näyttöpaneelia.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja