Oma koti kullan kallis - Kim Herold viihtyy kaksiossaan

Maailmalla matkannut Kim Herold viihtyy kotonaan Helsingissä. Itse remontoidussa kaksiossa syntyvät myös uudet biisit.

Muusikko ja ex-malli Kim Herold asuu punavuorelaisessa kaksiossa Helsingissä. – Kaikki tarvittava on vieressä. Läheltä löytyvät parhaat baarit, Alko ja Alepa. Sekä tietenkin meri, Kim luettelee. Sijainti onkin hänelle yksi tärkeimmistä kriteereistä asuntoa valittaessa. – Tosin se riippuu vähän elämäntilanteesta. Jos olisi vaimo ja kaksi lasta, nämä minun 55 neliötä eivät ihan riittäisi.

Asunto on Kimin oma. – Kämppä oli todellinen löytö, mutta huonossa kunnossa. Remontoin sen kokonaan itse, mikä oli iso urakka, Kim kertaa. – Kotini on kaunis ja avara. Kirjoitan paljon biisejä kotona, joten siellä on tärkeää viihtyä.

Huippumallista huippusisustajaksi

Kim kuvailee pilke silmäkulmassa itseään ”huippusisustajaksi”. – Puulattiat ja vaaleat sävyt tuovat tilantuntua. Liikaa tavaraa ei saa olla, hän ynnää.

Rakkaimmat tavarat, kitarat sekä piano, ovat ahkerassa käytössä. Mukavien naapureiden ansiosta naapurisopukin on säilynyt, vaikka Kim työstää biisejä usein myös öisin.

– Suomessa asiat toimivat paremmin, mallintöidensä takia maailmalla asunut Kim vertaa. Ulkomailla hän asui vuokralla. – Lisäksi täällä on tietysti kylmempää, Kim naurahtaa.

Alkuvuosi kului aurinkoisessa Aasiassa, jossa hän reissasi muutaman viikon. Loppuvuonna keikkalavat kutsuvat. Miehen suunnitelmissa on myös kirjoittaa uusia kappaleita.

– Toivottavasti vielä lisää ihmisiä löytäisi tuoreen Easy Love –levyni. Meillä on ihan huippubändi ja loistomeininki keikoilla, Kim kehaisee.

Ulkomaat siintävät miehen musahaaveissa, mutta niistä hän ei halua paljastaa vielä enempää. – Kaikenlaisia viritelmiä on, mutta niistä lisää, jos joku tärppää.

Teksti: Katja Nykänen
Kuva: Martti Kainulainen/Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja