Olivia Harrison sopimassa oikeusjuttunsa

Ex-Beatle George Harrisonin leski Olivia Harrison neuvottelee nostamansa oikeusjutun sopimisesta ilman oikeuskäsittelyä. Harrison nosti kanteen entistä sukulaistaan vastaan syyttäen tätä Georgen henkilökohtaisten tavaroiden varastamisesta Harrisonien Los Angelesin kodista ja yrittämisestä myydä niitä vain päivää Georgen kuoleman jälkeen. Olivia Harrisonin ja hänen entisen lankonsa Carl Rolesin mahdollisen sopimuksen ehtoja ei ole julkistettu.

- Sopimuksesta neuvotellaan, mutta sitä ei ole vielä tehty, painottaa Harrisonin asianajaja Robert Chapman. - Olen varma, että saamme sopimuksen tehtyä tai voitamme oikeusjutun.

Rolesia, joka oli ennen naimisissa Olivia Harrisonin sisaren kanssa, syytetään kanteessa henkilökohtaisten paperien, vaatteiden, valokuvien ja äänitteiden varastamisesta, kun hän asui Harrisonien kodissa talonmiehenä 1970-luvulla.

George Harrison kuoli keuhkosyöpään 29.11.2001 hänen ystävänsä kodissa Los Angelesissa. Seuraavana päivänä Roles yritti kaupitella tavaraoita arizonalaiselle toimittajalle. Roles kertoi mahdolliselle ostajalle, että "äskettäin kuolleen George Harrisonin muistoesineillä voi ansaita nyt paljon rahaa", kerrotaan kanteessa.

Lue myös:

    Uusimmat