Olga Temonen ja pikkukylän paineet: Kivaa ja ikävää

Ruutukasvo Olga Temonen kuvailee tuoreessa blogikirjoituksessaan pikkukaupungissa elämisen haasteita.

Salatut elämät -televisiosarjasta suomalaisille tutuksi tullut näyttelijä, tuottaja ja yrittäjä Olga Temonen paljastaa Kotivinkille kirjoittamassaan blogissa, että ulkopaikkakuntalaisena suomalaiseen pikkukaupunkiin sopeutumisessa on ollut omat haasteensa. 

Olgan kotona -sarjassakin nähty televisiokasvo asuu Iiitissä sijaitsevalla maatilalla yhdessä aviopuolisonsa, Apulanta-yhtyeen ex- basisti Tuukka Temosen, sekä parin neljän lapsen kanssa.

Iitin Tiltu -tittelillä kotikaupunkinsa pr-edustajaksi tituleerattu Temonen kuvailee kunnianosoituksen herättäneen hänessä ajatuksia tähänastisesta elämästään pikkukaupungissa. 

– Olemme olleet täällä syksyllä jo 9 vuotta ja silti jollain tapaa koen, että olemme edelleen “vasta tänne muuttaneita” ja “uusia”. Täällä erotellaan, enkä oikein osaa sanoa onko se hyvä vai huono juttu, Temonen kirjoittaa blogissaan.

Temosen mukaan elämä pikkukylässä on herättänyt perheessä vuosien varrella niin positiivisia kuin negatiiviakin tunteita. Etenkin Temosen puolison osallistuminen kunnallispolitiiikkaan on osoittautunut haasteeksi. 

– Meillä on ollut Iitissä todella kivaa ja todella ikävää. Tuukan osallistuminen kunnallispolitiikkaan on ollut ahdistavaa, pikkukunnassa asiat kun on tavattu hoitaa niin kuin aina ennenkin, eikä siihen mitkään turhan rohkeat ex-basistit ole liiemmin tervetulleita huutelemaan, nainen kuvailee. 

Monitoiminainen korostaa kuitenkin, että ajoittaisista vastoinkäymisistä huolimatta ei perheellä ole aikomusta muuttaa pois kotikunnastaan.

– Me todella haluamme asua tässä talossa, tässä kylässä, kyllä tänne mahtuu ja sopu todella antaa tilaa, Temonen pohtii blogissaan. 



Lue myös:

    Uusimmat