Oletko seksissä mieluummin päällä vai alla? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Oletko mieluummin seksissä päällä vai alla? Miksi?" kysyy nimimerkki Edge.

Näin naisraati vastasi

"Ehdottomasti alla, koska pidän siitä, kun mies dominoi. Toki välillä on mukavaa olla päälläkin, jos haluaa itse dominoida ja määrätä tahdin."
– 18, sinkku

"Molempi parempi! Satulassa iloiten, kun siltä tuntuu. Nautinnollisesti jyystettävänä kiemurrellen toimii aina myös. Löydämme joka kerta uusia kulmia ja tuntemuksia. Eli spontaanisti vain improvisoiden, vaikka solmuun päätyen."
– 39, onnellisesti pariutunut 

"Olen mieluummin alla, koska päällä ei vain osu oikeisiin kohtiin, että pääsisin itsekin tulemaan ilman suurta omaa käsiapua."
– 27, avioliitossa

"Molempi parempi! Mutta täytyy sanoa, että jos koko yhdyntä menee vain alla tai niin sanotussa passiivisemmassa asemassa, niin siltä kerralta voi jäädä vähän kaipaamaan jotain. Aamu- tai pikapanossa tuo on ihan ok, mutta kyllä itse haluan useimmiten päästä puikkoihin eli päälle jossain asennossa. Useimmiten ejakulaatio ja orgasmi yhdynnässä tulee ollessa itse päällä."
– 41, parisuhteessa

"Itse mieluummin alla, koska päällä ollessani en saa samanlaista nautintoa, eikä seksi tunnu minun kohdalla juuri miltään. Alla taas tuntuu erittäin hyvältä. Mutta jokainen tykkää eri asennoista ja jokaisella asennot tuntuvat erilaiselta, joten tästä kysymyksestä tuskin on mitään apua kysyjälle."
– 27, avoliitossa

"Jos vastaisin vain tuohon, niin alla. Mutta itse tykkään eniten, kun mieheni ottaa minut takaapäin. Silloin hän pääsee työntymään tarpeeksi syvälle ja saa minut muutenkin laukeamaan helpommin uudelleen suuseksin jälkeen. Mieheni haluaa tyydyttää minut lähes aina suuseksillä ennen yhdyntää. Hän haluaa varmistaa minulle orgasmin ennen aktia, tällöin tulen kuitenkin todennäköisemmin myös uudelleen."
– 42, avioliitossa

"Molemmat tärkeitä, koska tuntemukset niin erilaiset näiden kesken. Mutta enemmän kuitenkin alla, koska tuntee kumppanin painon ja läheisyyden paremmin."
– 25, parisuhteessa

"Ihanaa olla alla, etenkin, kun laiskottaa. Mutta ainoastaan päällä voin saada orgasmin, joten yleensä kipuan mieluusti hommiinkin."
– 33, parisuhteessa

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja