Oletko menestynyt, mutta et tajua sitä? 15 merkkiä, jotka paljastavat tilanteesi

Oletko menestyjä? Voit olla sitä ilman, että olet tajunnut asiaa. Nämä merkit paljastavat totuuden. 

Moni janoaa aina vain lisää ja lisää. Kunnianhimo on tietysti hyvä asia, mutta välillä voi pysähtyä nauttimaan jo tehdyn työn hedelmistä ja huomata, että asiat ovat loppujen lopuksi jo todella hyvin. 

Nämä asiat paljastavat, että olet jo menestynyt. 

1. Tulosi eivät määritä sitä, mitä teet

Ihminen, jonka on pakko tehdä työtä, jota inhoaa, ei ole kovinkaan onnellisessa asemassa. Siinä vaiheessa, kun sinun ei ole pakko työskennellä tietyllä alalla rahasi eteen, vaan voit itse päättää, miten leipäsi tienaat (tai parhaassa tapauksessa sinulla on riittävästi rahaa elääksesi ilman pakollista työtä), olet menestynyt. 

2. Et janoa kiitosta

Nuorena jokainen haluaa kiitosta ja ihailua osakseen, mutta mitä pidemmällä menestyksen tiellä olet, sitä vähemmän muiden mielipiteet merkitsevät. Tietysti on mukavaa, kun saa kiitosta, mutta et ole valmis taipumaan kaksinkerroin sen eteen. 

3. Onko elämässäsi vähemmän draamaa kuin aiemmin?

Jos ajattelet elämääsi kaksi vuotta taaksepäin, sujuvatko asiat esimerkiksi kotona ja töissä rauhallisemmin? Mitä vähemmän riitoja ja dramatiikkaa meillä on vaikkapa parisuhteessa tai töissä, sitä harmonisempaa ja sitä kautta onnellisempaa elämämme on. 

4. Sinulla on suunnitelma

Vaikka ilkeistä puheista voisi niin päätellä, menestys tapahtuu harvoin yhdessä yössä, sillä se on usein suunnitelmallisuuden ja kovan työn yhteistulos. 

Selvitä itsellesi, missä haluat olla viiden vuoden päästä ja tee suunnitelmasi toteutumisen eteen töitä. Vain niin pääset perille. 

5. Janoat lisää

Ihminen, joka on onneton, mutta ei tee asialle mitään ei taatusti ole menestyksen tiellä. 

Sen sijaan ihminen, joka on päättänyt parantaa elämäänsä, on jo menestyksen tiellä. 

6. Teet päivittäin asioita onnesi eteen

Aloitatko päiväsi suunnitelmalla, jota noudattamalla pääset pienin askelin kohti suurta päämäärääsi? Muutos on loppujen lopuksi pieniä asioita, joita teemme päivittäin. 

7. Kunnioitat muita

Ihminen, joka painaa muita alas noustakseen itse ylös, ei ole menestyjä, vaan luuseri. Sen sijaan hän, joka kohtelee ihmisiä kunnioituksella ja sydämellisyydellä omasta asemastaan huolimatta, on jo menestynyt. 

8. Haluat auttaa muita

Kun oma tilanne paranee, haluaa samaa myös muille. Jos yksi päämääristäsi on muiden ihmisten auttaminen, se tarkoittaa, että sinulta liikenee energiaa myös muiden päämäärän parantamiseen. 

9. Koet intohimoa työtäsi kohtaan

Jos voit tehdä työksesi asiaa, joka motivoi sinua sisäisesti, olet menestynyt, mutta et välttämättä ymmärrä sitä. 

Työskentelemme suuren osan ajastamme ja mikäli rakastamme sitä, mitä teemme, olemme huomattavasti onnellisempia kuin työssä, jota inhoamme. 

10. Luotat itseesi, mutta et ole ylimielinen

Itseluottamus voidaan joskus kuvitella ylimielisyyden synonyymiksi, mutta todellisuudessa näillä asioilla ei ole mitään tekemistä keskenään.

Huonolla itseluottamuksella varustetut ihmiset saattavat esittää vahvaa, minkä vuoksi he saattavat polkea muita alaspäin. Sisäinen vahvuus on kuitenkin ennen kaikkea luottoa omiin taitoihin, mutta se on myös taitoa nostaa muita. 

11. Olet sisukas

Sisukas ihminen nousee voittoon vastoinkäymisistä huolimatta, tuli niitä sitten kuinka paljon tahansa. Hän ymmärtää, että vaikka hän ei voi vaikuttaa muihin, hän voi vaikuttaa omaan itseensä ja omaan asenteeseensa, se on suurin voima menestyksen tiellä. 

12. Haluat olla aina parempi ja parempi

Kun koet saavuttaneesi jotain, asetat päämäärääsi vieläkin korkeammalle. Ihminen, joka ei halua kehittyä on ihminen, joka ei janoa menestystä. 

13. Sinulla on itsekuria

Itsekuri on ominaisuus, jota voi kehittää ja sen avulla asioita saadaan aikaiseksi. Vaikka työ olisi kuinka intohimoista, kaikki työtehtävät eivät ole aina hauskoja. Siksi tarvitset itsekuria menestyäksesi. 

14. Et syytä muita epäonnestasi

Vain lapset syyttävät ulkopuolisia omasta epäonnestaan, sillä totuus on, että jokainen pystyy parantamaan omaa elämäänsä jollain tapaa ja omista päätöksistään pitää ottaa vastuu. 

Jos syyttelet muita, katso ensin, mitä olet itse tehnyt väärin ja mieti, mitä voisit tehdä paremmin tästä eteenpäin. Ainoa asia, mihin voit vaikuttaa, on sinä itse. Käännä siis kaikki energiasi siihen, että teet itse parhaasi elämäntilanteesi eteen. 

15. Et tuhlaa aikaasi

Miten käytät aikaasi? Jos käytät kaiken vapaa-aikasi television katsomiseen ja asioiden voivotteluun, mikään ei tule muuttumaan. 

Sen sijaan jos teet vapaa-ajallasi asioita, jotka vievät sinua kohti päämääräsi, olet menestyksen tiellä. 

Osittaislähde: Lifehack.org

Tai sitten voit vain esittää tekeväsi töitä... Katso humoristiset vinkit:

1:02

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja