Oletko koskaan oikeasti saanut tajunnanräjäyttävää orgasmia? Miehet vastaavat: "Yli kymmenen seksittömän vuoden jälkeen saamani orgasmi oli aivan taivaallinen"

Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko"69"koskaan toimia? 2:51
Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko "69" koskaan toimia? Kaikki eivät suuseksistä pidä, miksi? Seksuaaliterapeutti vastaa

Juttusarjassa miesraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Aina kuulee kuvauksia orgasmeista, jotka olivat niin voimallisia, että 'melkein taju meni'. Oletko koskaan oikeasti saanut sellaista? Onko tajunnanräjäyttäviä orgasmeja oikeasti olemassa, ja pimeneekö orgasmin hetkellä koskaan silmissä?" kysyy nimimerkitön.

Näin raati vastasi

"Joka toinen kerta pimenee silmissä. Voi toki johtua myös verenpaineesta!"
– 51, parisuhteessa

"Se ensimmäinen oikea oli sellainen. Sen jälkeen sen saamisesta on hiljalleen tullut suoritus. Oikeastaan se on vain paineen ja stressin purkua."
– 36, parisuhteessa

"Olen nuori bi-mies. Voin sanoa, että miehen kanssa orgasmi on huomattavasti voimakkaampi kuin naisen kanssa. Siis ei voi edes verrata. Kyllä välillä pimenee, kun saan."
– 35, sinkku

"Kyllä! Nykyisen tyttöystäväni kanssa, kutsun sitä aivo-orgasmiksi. Orgasmi tulee aaltoina, ja kauan. Silmissä pimenee ja välillä tuntuu jopa hieman kipua. Parasta ikinä! "
– 45, parisuhteessa

"Olen. Yli kymmenen seksittömän vuoden ja avioeron jälkeen uuden kumppanini kanssa saamani orgasmi oli aivan taivaallinen. Sama on tässä suhteessa jatkunut. Suhde on muutakin kuin seksiä, luottamusta ja intohimoa elämän kaikilla tasoilla."
– 49, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat