Mainos

Oletko ikisinkku, joka löysikin parisuhteen? Näistä asioista joudut nyt luopumaan

Tässä lista asioista, joille juuri sinkkuudestaan luopunut joutuu sanomaan hyvästit.

Kumppanin, ikuisen ystävän, oman rakkaan löytäminen – mikä voisi olla sen ihanampaa? Sinkkuna olemisessa on kuitenkin tiettyjä puolia, joita ei tule ajatelleeksi, ennen kuin niistä joutuu päästämään irti. Hello Giggles- sivusto listasi asiat, joille sinkkuudestaan luopunut joutuu myös sanomaan hyvästit.

Sänkysi ei enää ole sinun. Nautitko ylhäisestä yksinäisyydestä lakanoissa? Unohda. Annoitko sängyn toisen puolen kissallesi? Unohda sekin. Makaatko X-asennossa nukkuessasi? Sano hyvästit sillekin.

Et saa enää "unohtaa", viivytellä ja lykätä rauhassa. Sinkkuna voit lykätä siivoamista viikon, viivytellä opinnäytetyön kirjoittamisen kanssa tai antaa pyykkien kasautua ja vyöryä lattialle. Kun asut jonkun kanssa, tuo joku muistuttaa sinua näistä asioista kiihtyvällä tahdilla, kunnes teet asialle jotain. Vaihtoehtoisesti viivyttelette yhdessä niin, ettette saa aikaan yhtään mitään – enää koskaan.

Omat lomat ovat muisto vain. Ei, et saa päättää, mitä teet jouluna – sinulla on nyt kumppani, jolla on perhe, ja perheen kaikilla jäsenillä on sanansa sanottavana lomasuunnitelmistasi. Uudenvuodenbileille, vapulle ja kesälomille on kullekin yhtäkkiä ainakin neljä juhlanviettopaikkaa, joiden välillä sinun täytyy tehdä kompromisseja.

Masturbointi yksin. Suhteen alkuhuuman aikana et tosin kaipaa itsetyydytystä lainkaan...

Syötte samaa ruokaa. Ei siinä vielä mitään, että parisuhteessa joudut jakamaan herkkusi, sipsisi ja keksisi toisen ihmisen kanssa – saatte myös pähkäillä kaupassa kaksin sitä, mitä teette ruoaksi. Opettele etukäteen hokemaan "en mä tahdo sitä, ei nyt sitä tehdä ainakaan, ei kun tehdään tätä sittenkin".

Sano heipat sinkkuilloille. Muistatko, kun sinä ja ystäväsi olitte sinkkuja ja käytitte perjantait notkuen kaksin kaupungilla tai sohvannurkassa? Ystäväsi tilalle on nyt tullut kumppani, ja aluksi se tuntuu oudolta. Älä muutu ärsyttäväksi parisuhdehiireksi – älä hylkää sinkkuystävääsi!

Entä omat, oudot tapasi? Paras tapa testata uuden kumppanin sopivuutta on tietenkin altistaa hänet muiden noloina tai outoina pitämille tavoille ja katsoa, mitä hän sanoo. Jos alat tanssia alastomana, huokaiseeko hän nolostuneena, vai liittyykö hän mukaan jameihin?

***

2:38

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.