Oletko henkisesti uskoton? Merkit paljastavat

Jotkut kokevat henkisen uskottomuuden parisuhteessa pahemmaksi kuin fyysisen pettämisen. Seuraavat merkit kielivät ihastuksen viemisestä liian pitkälle.

Kerrot uutiset ensimmäisenä ihastukselle

Kun ihminen saa ylennyksen tai palkankorotuksen tai muita hienoja uutisia, normaalisti hän haluaa kertoa siitä ensimmäisenä ihmiselle, jota rakastaa. Jos riennät ensin ihastuksesi pakeille, tästä voi vetää tiettyjä johtopäätöksiä.

Uskoudut ihastukselle

On tärkeää, että elämässä on kumppanin lisäksi ystäviä, joille uskoutua. Mutta jos oma kumppani jää kokonaan ulos tästä ringistä ja hänen tilalleen nousee ihastus, seikkaillaan vaarallisilla vesillä. Toiveet ja unelmat, joista avaudut ihastuksellesi, voisivat olla niitä, jotka auttaisivat syventämään sinun ja kumppanisi suhdetta.

Kannattaa muistaa, että oli ihastuksesi kuinka hyvä kuuntelija tahansa, välillänne ei ole purkamattomien pyykkivuorten tai maksamattomien laskujen kaltaisia turhaumia ja velvollisuuksia. Siksi hänelle on helppo puhua. Olisiko tyypistä tositilanteessa tueksi?

Pukeudut ihastustasi varten

Vedätkö yllesi punaisen paidan, koska ihastuksesi kerran kehaisi sitä? Tai näetkö vaivaa mekkosi silittämiseen, vaikka normaalisti lampsit työpaikalle mieluiten farkuissa ja t-paidassa? Tällaiset asiat kertovat aika paljon.

Kokeilet kepillä jäätä

Likaisia vitsejä on välillä hauska kertoa, mutta ole rehellinen: teetkö niin vain testataksesi vastapuolen reaktiota? Ehkä pikkutuhman kiusoittelun taustalla on halu tietää, kuinka pitkälle asiat voisivat oikeasti mennä. Niin jännittävän kihelmöivältä kuin tämä tuntuukin, se on myös vaarallista ja epäkunnioittavaa kumppania kohtaan.

Haukut omaa kumppaniasi ihastukselle

Kotiongelmista avautuminen ja kumppanista negatiiviseen sävyyn puhuminen ihastukselle on kuin kerjäisit verta nenästä. Näin toimimalla nimittäin vahvistat sinun ja ihastuksesi välille intiimiä suhdetta. Samalla tulet avanneeksi ovet tilanteelle, jossa ihastuksesi voi siirtyä täyttämään niitä tarpeita, joita kumppanisi ei tyydytä.

Yhteydenpito laajenee iltoihin ja viikonloppuihin

Jos alatte soitella toisillenne iltaisin ja tekstailla viikonloppuisin etkä voi laskea puhelinta käsistäsi yhteydenoton toivossa, tilannetta on syytä tarkastella vakavasti. Yhteys, jota tunnet ihastukseen, saattaa olla jo suurempi kuin mitä tunnet kumppaniasi kohtaan.

Suunnittelet tulevaisuutta ihastuksesi kanssa

Mietitkö, millaisia olisivat yhteiset lauantaisaunat tai lomamatkat ihastuksesi kanssa? Muista, että oikea elämä tuskin vastaa pään sisäisiä kuvitelmia. Fantasioita voi käyttää ymmärtääkseen, mistä tuntee jäävänsä oikeassa elämässä paitsi, ja kehittääkseen sitten sitä osa-aluetta nykyisessä parisuhteessa.

Teet asioita, joita et tekisi kumppanisi edessä

Saatat uskotella itsellesi, että kanssakäymisenne on täysin viatonta. Mutta otetaanpa pieni ajatusleikki: jos kumppanisi olisi paikalla, tekisitkö ja puhuisitko niin kuin nyt teet ihastuksen kanssa kahden kesken ollessasi?

Lähteet: Canadianliving.com, Yourtango.com

Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat