Oletko erityisherkkä? Jaa tarinasi

Oletko erityisherkkä? Kerro kokemuksestasi Studio55.fin kyselyssä nimettömänä. 

Millaiset piirteet ilmentävät sinun olevan erityisherkkä? Koetko asiat syvällisesti ja käsittelet asioita mielessäsi tarkasti? Stressaannutko tai kuormitutko liiallisista aistiärsykkeistä tai tietomäärästä? Liikututko tai vaikututko hyvin herkästi tai onko empatiakykysi hyvin vahva?

Havainnoitko ympäristöäsi ehkä muita tarkemmin? Entä koetko ulkopuolisuuden tunnetta suhteessa muihin? Millaisissa tilanteissa se ilmenee?

Millaisia kokemuksia erityisherkkyys on tuonut elämääsi? Ovatko ne olleet positiivisia vai negatiivisia? Miten koit lapsena erityisherkkyytesi? Tunsitko olevasi erilainen jo ennen kuin tiesit erityisherkkyydestä?

Onko erityisherkkyytesi vienyt sinut johonkin ammattiin tai työpaikkaan – tai onko herkkyytesi vastaavasti pakottanut sinua esimerkiksi vaihtamaan alaa?

Miten lähipiirisi on suhtautunut erityisherkkyyteesi? Onko ominaisuus hankaloittanut tai parantanut ihmissuhteitasi tai arkielämää? 

Vastanneiden kesken arvotaan Saku Tuomisen ja Annamari Heikkilän kirja Uskonko, joka käsittelee uskomusten vaikutusta elämäämme. Teoksen arvo on noin 25 euroa. Kysely on päättynyt.

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-verkkosivustolla. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja yhteystietoja pyydetään vain arvontaa ja mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.

säännöt

Lue myös:

    Uusimmat