Mainos

Olet rakastellut Lego-palikan päällä? Tällaista on perheellisten seksielämä

Huffington Post keräsi yhteen avioituneiden ihmisten tviittejä siitä, millaista avioseksi todella on. Tästä listasta tunnistat itsesi taatusti!

 1. Avioseksi on vähän kuin IT-tukena toimimista: ”oletko yrittänyt värisyttää sitä? Onko se kytketty oikeaan reikään? No niin, tee tilaa, minä hoidan sen itse…”
 2. Viettely-yrityksesi menevät näin: himmennät valot, soitat seksikästä musiikkia. Kutsut kumppanisi makuuhuoneeseen. Kaadutte sänkyyn. Se sattuu. Nouset ja pyyhkäiset leluautot sängyltä lattialle.
 3. Esileikiksi kelpaa hyvä tv-sarja, jonka jakson saa kerrankin katsoa loppuun ilman keskeytyksiä.
 4. Olet rakastellut Lego-palikan päällä. Etkä edes välittänyt siitä.
 5. Kaikki seksi on turvaseksiä. Lapset pitävät huolen siitä, ettette pääse edes hipaisemaan toisianne turhan usein.
 6. Seksiviesti ennen: ”näytät kuumalta, muru ;)” Seksiviesti avioliitossa: ”rakas, pesin ikkunat, niin sinun ei tarvitse!”
 7. Et enää koskaan iskisi ketään sanomalla ”vaatteesi näyttäisivät hyvältä makuuhuoneeni lattialla.” Siis vaatteethan laitetaan pyykkikoriin!
 8. Ennen seksin jälkeen makasitte koko aamun sängyssä. Nykyisin olette aktin ajan puolipukeissa, sillä teillä on jo kiire keittiöön – ennen kuin lapset heräävät!
 9. Mietit, millainen matto olohuoneeseen kannattaisi ostaa. Kysyt asiaa kumppaniltasi. Hän ihmettelee, eikö aiheesta todellakaan voisi puhua vasta seksin harrastamisen jälkeen.
 10. Harrastat seksiä makuuhuoneessa. Ette lukitse ovea. Päivität myöhemmin CV:si harrastukset-kohdan lauseella ”rakastan jännitystä ja extreme-lajeja”.
 11. Koskaan ei tarvitse jännittää, että joku julkaisisi salaa seksivideon sinusta – se kun olisi pelkkää kiireentäyteistä tohinaa samalla, kun oven takaa kuuluu ”iskääää, mitä te teetteeee?”
 12. Teidän ei oikeastaan tarvitse vietellä toisianne. Jos tilaisuus seksille tulee, sen kimppuun käydään antaumuksella.
 13. Toisaalta nukkuminenkin kuulostaa ihanalta. Jos sittenkin seksiä ensi kerralla?

Entä, jos lapsi vahingossa näkee vanhemmat harrastamassa seksiä?

2:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.